Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı dizisinin reytingleri Show TV’yi ikilemde bıraktı!

Yalancı dizisinin reytingleri Show TV’yi ikilemde bıraktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında yayınlanan Yalancı dizisinin ilk 5 bölümü ekrandaki yerini aldı. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri de bir iyi bir kötü geliyor…

Geçen hafta düşen reytingler bu hafta toparlanma sinyali verdi. Ancak Show TV’yi ikilemde bırakan bir durum var. AB grubundan ortalama reytingleri tutturmayı başaran Yalancı dizisi, Kırmızı Oda’nın ardından günü ikinci sırada bitirerek iyi bir çıkış yaşadı… Bu durum geniş bir izleyici grubunun diziyi sevdiğini ve sadakat sergilemeye başladığını anlatıyor.

AB grubunda daha da yükselmesi beklenen Yalancı dizisinde hikayenin daha sürükleyici olması durumunda izlenme oranlarının artması bekleniyor… ABC1 grubunda günü 9. sırada tamamlayan Yalancı dizisinin ortalamanın altına düştüğünü görüyoruz.

AB ve ABC1 oranlarından çok altında gelen tüm kişiler kategorisindeki reyting sonuçları ise Show TV’yi ikilemde bırakmaya yetecek.

Günü 16. olarak tamamlayan Yalancı dizisi genel izleyici kitlesinde karşılık bulmadı. Şu anda AB grubundaki iyi çıkışı ile ayakta durabileceğini gösteren dizinin özellikle genel izleyicileri de kendisine çekmesi gerekiyor.

Show TV, reytingler bu seviyede devam eder ise, AB’de belki sıralamanın üzerinde olacak ama hem tüm kişiler hem de ABC1 gruplarında rakiplerinin gerisinde kalmayı kabul etmek durumunda kalacak.

Show TV’nin Yalancı dizisinin tutması için çok çaba sarf ettiği, dizi ekibinin akıcı bir hikaye oluşturmak için yoğun bir emek verdiğini biliyoruz. Yalancı, ilerleyen haftalarda biraz daha iyi sonuçlar alır ise Cuma rekabetinde kalıcı olabilir.