Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinin havasını senarist söndürdü!

Aşk Mantık İntikam dizisinin havasını senarist söndürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yaz döneminde başlayan Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisi, son haftalarda drama doğru kayış yaşıyor… Bu duruma izleyicilerin büyük bir tepkisi vardı. Geçtiğimiz haftalarda reytingler iyi geldiği için bu tepkilerin çok fazla bir anlamı olmamıştı.

Ancak Aşk Mantık İntikam dizisinin son bölümünün reytingleri senaristin oluşturduğu ortamın izleyicide karşılık bulmadığını gösteriyor. Daha önce birincilik veya ikincilik elde etmekte zorlanmayan Fox TV dizisi, ciddi bir düşüş yaşadı.

Sosyal medyada büyük tepki gören son bölümlerin bedeli ağır oldu. Dizinin sadık izleyicileri bir bir ekrandan ayrılmaya başladı… Reytinglerin düşüşü de hikayenin geldiği noktanın izleyicide karşılık bulmadığını gösteriyor…

Dizinin 17. bölümü tüm kişiler kategorisi ve ABC1’de günü altıncı olarak tamamladı. AB grubunda ise sekizinci sıraya kadar gerileyen dizi için sıkıntılı bir dönem başladı.

Hikayede değişim sinyalleri ise 18. bölümün fragmanında verildi. Esra, kendisini Çağla’nın tehdit ettiğini Ozan’a söyleyecek. Çınar ile Çağla ise bir kaza yapacak.

Aşk Mantık İntikam dizisinin 18. bölümünde hikayede bir değişim hissi verilmez ise izleyici kaybının devam etmesi bekleniyor… Dizinin romantik komedi havasına geri dönmesinin izleyicilerin geri gelmesini sağlayıp sağlamayacağı da merak ediliyor.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrolünde yer aldığı dizinin 22 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümden ilk görüntüleri aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.