Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı dizisiyle ilgili eleştirilere takılmayın hikaye ve başroller sağlam!

Yalancı dizisiyle ilgili eleştirilere takılmayın hikaye ve başroller sağlam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan Yalancı isimli yeni dizi ile ilgili fragmanlar paylaşılmaya devam ediyor. Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci’nin başrollerinde yer aldığı dizinin afişi ile ilgili sosyal medyada da bir eleştiri fırtınası kopartıldı.

The Liar dizisinden uyarlanan dizinin afişinin paylaşılmasının ardından, orijinal halinin afişiyle benzer olması sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Bazı dizi hayranlarına göre Yalancı dizisinin afişi, orijinalinden kopyalanmış olarak ifade edildi.

Yalancı dizisiyle ilgili eleştirilere takılmayın hikaye ve başroller sağlam! 13

Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin yanı sıra; Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak dizinin diğer başrolleri olarak öne çıkıyor. Diziyle ilgili yaşanan afiş eleştirilerinde sosyal medya kullanıcıları, “Tamam Liar uyarlaması dizi yapıyorsunuz da afişte de bari yaratıcı olsaydınız” diye birçok eleştiri yaptı.

Ancak Yalancı dizisinin hikayesi ve konsepti düşünüldüğü zaman bu tür konuların pek de tartışılması gereken noktalar olmadığı ortada. Aslında önemli olan Yargı dizisinin sağlam bir hikaye ve güçlü oyuncu kadrosu ile ekrana geliyor oluşu…

Yalancı dizisinin ilk bölümü 17 Eylül Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Kırmızı Oda, Kıbrıs Zafere Doğru, Arka Sokaklar ve Aşk Mantık İntikam dizileri ile reyting yarışı yapacak olan Yalancı, içeriği ile izleyicileri fazlasıyla etkileyecek.

İlginç bir dizi olacak ve başrollerin de katkısı ile Yalancı yeni sezonda en çok konuşulacak yapımlardan birisi olarak öne çıkıyor.