Ana sayfa Sosyal Medya ‘Zalim İstanbul’un ‘Damla’sı Simay Barlas; ‘Hiçbir şey için pişmanlık duyamam’ dedi!

‘Zalim İstanbul’un ‘Damla’sı Simay Barlas; ‘Hiçbir şey için pişmanlık duyamam’ dedi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bugüne kadar ‘Paramparça’, ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ ve ‘Adı Efsane’ gibi pek çok dizide rol alsa da Simay Barlas en büyük çıkışını Kanal D’de yayınlanan ‘Zalim İstanbul’ dizisi ile yaptı.

‘Zalim İstanbul’da ‘Damla’ karakterini canlandıran Simay Barlas dizinin final yapmasının ardından ‘Bir Annenin Günahı’ dizisinde ‘Yağmur’ karakterini canlandırarak yeteneğiyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak baş rollerinde Özge Özberk, Musa Uzunlar ve Emre Kınay’ın yer aldığı dizi uzun ömürlü olamamıştı. Kanal D’de yayınlanan dizi düşük reytingler sebebiyle beşinci bölümünde ekranlara veda etmişti.

'Zalim İstanbul'un 'Damla'sı Simay Barlas; 'Hiçbir şey için pişmanlık duyamam' dedi! 8

Güzel oyuncu, Women’s Shine Dergisi’nin Eylül ayı sayısına kapak oldu. Dergiye çarpıcı pozlar veren Simay Barlas dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Barlas; “Hiçbir şey için pişmanlık duymamam galiba, hayatımda’ keşke’den çok ‘iyi ki’ var çünkü kötü bir şey yaşadığımda bile yaşadıklarımdan ders çıkartıp ‘böyle olması gerekiyormuş iyi ki de böyle olmuş’ diyebilip ayağa kalkmak daha iyi ve güçlü hissettiriyor” açıklamasını yaptı.

'Zalim İstanbul'un 'Damla'sı Simay Barlas; 'Hiçbir şey için pişmanlık duyamam' dedi! 9

Women’s Shine Dergisi Eylül sayısında hakkında merak edilenleri samimiyetle yanıtlayan Simay Barlas, uzun bir aradan sonra önümüzdeki sezon, baş rollerinde Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in bulunduğu Show TV’nin yeni dizisi ‘Aziz’ ile ekranlara gelecek. ‘Bir dönem dizisi olacak ‘Aziz’, izleyicileri 1930’lu yıllara götürecek. Çekimleri Antakya’da gerçekleştirilen dizide Simay Barlas, ‘Efnan’ karakterini canlandıracak.