Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizileri hem rakip hem de aynı başarının sahibi oldu!

Yalancı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizileri hem rakip hem de aynı başarının sahibi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de yayınlanan Yalancı dizisiyle, Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey dizileri önemli bir başarı sağladı. Yalancı dizisinin gün değiştirerek Salı akşamlarına gelmesi iki yapımın rakip olmasına neden oldu.

Televizyon dizilerinin sosyal medya yansımaları da büyük önem taşıyor. Dizi izleyicileri sosyal medya platformlarında bir yapıma ne kadar çok değer verir ise o dizinin kanalı da sosyal medyada yaşanan gelişmelere daha çok dikkat ediyor. Yalancı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizileri de ortak bir başarının sahibi oldu.

Yalancı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizileri hem rakip hem de aynı başarının sahibi oldu! 7

Instagram’da en çok ilgi gören diziler araştırmasında Ekim ayında bu iki dizinin öne çıktığını görüyoruz. Tüm dünyadaki yapımlar baz alınarak The Wit List tarafından hazırlanan en çok ilgi gören diziler arasında Yalancı ve Evlilik Hakkında Her Şey ilk üçe girmeyi başardı.

Konuyu köşe yazısında dile getiren Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, Fox TV dizisinin 36 bin, Show TV dizisinin ise 30 bin yeni takipçi kazanarak bu listeye giriş yaptığını yazdı.