Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz krizinde atv geri adım atmazsa ipler kopacak!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz krizinde atv geri adım atmazsa ipler kopacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında başarılı geçen 6 sezonun ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde herkesi şaşırtan günler yaşanıyor. Dizinin ekibi ile atv yönetimi arasında yaşanan anlaşmazlık büyük bir skandala dönüştü…

200. bölümü Salı akşamı yayınlanması beklenen proje için taraflar arasında uzlaşma olmayınca dizi yayınlanamadı… 124. bölümden itibaren atv iç yapımlar tarafından tüm masrafları üstlenilen proje için 7. sezon öncesinde BVB Yapım adına Bahadır Özdener yapımcılığı devraldı…

Dizinin ekibine 12’den fazla yeni karakter katıldı ve hikaye de yenilendi. Uğur Yücel, Levent Ülgen, Eren Vurdem ve Nurseli İdiz gibi isimlerin de yer aldığı yedinci sezon büyük bir heyecanla beklenirken son anda kriz çıktı.

atv ekibi ile yapımcı arasındaki sözleşme şartları nedeniyle çıkan krizden son bilgileri gazeteci Birsen Altuntaş paylaşıyor… İddiaya göre yapım firması diziyi bitirmeyi göze alarak geri adım atmama kararlılığını sürdürüyor.

atv’nin ise yapımcının şartlarının kabul edip etmeyeceği konusunda bir bilgi yok. Dizinin oyuncuları ise neler olduğunu anlamaya ve krizin bir an önce çözülmesini bekliyor.

200. bölüm hazır olmasına rağmen yayınlanmadı ve dizinin gelecek hafta ekranda olup olmayacağı da bilinmiyor.

201. bölüm için ekibin henüz çekimlere başlamadığı ve dizi oyuncularının da sorunun çözülmesini istedikleri ve atv’nin geri adım atacağına yönelik bir beklenti olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.