Ana sayfa Sosyal Medya Fikret Kuşkan’a Elkızı dizisiyle ilgili ince eleştiri!

Fikret Kuşkan’a Elkızı dizisiyle ilgili ince eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Usta oyuncu Fikret Kuşkan, en son Kanal D ekranında yayınlanan Zalim İstanbul isimli dizide başrolde yer aldı. Dizinin finalinde yer almayan oyuncu, pandemi nedeniyle sete çıkmak istememiş ve küçük bir kriz yaşanmıştı.

Pandemi süreci devam ediyor belki ama Fikret Kuşkan, setlerde yer almaya karar verdi ve Elkızı isimli yapımla anlaştı. Muğla’da çekimleri devam etmekte olan olan Fox TV dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Reytinglerde ortalama oranlar elde eden dizinin hikayesi kadına şiddet içerikleri nedeniyle eleştiri konusu yapıldı.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da dizinin özellikle Latin Amerika’da çok sevilecek bir hikayeye sahip olduğunu ifade eden bir değerlendirme yaptı.

Bağıran kadınlar, sadist ve kadın düşkünü zengin baba, ezik bir kız, servet avcısı kadın, gerzek bir babaanne ifadeleri dizi için yapılan bir eleştiriden alıntılandı.

Fikret Kuşkan'a Elkızı dizisiyle ilgili ince eleştiri! 1

Sina Koloğlu, bir izleyicinin bu yorumuna yazısında yer verirken Fikret Kuşkan’a da bir göndermede bulundu.

1956 doğumlu olan Fikret Kuşkan bugüne kadar sergilediği yüksek performans, aldığı ödüller ve saygınlığı ile izleyicilerin çok sevdiği isimlerden birisi konumunda.

Sina Koloğlu da aslında bu duruma gönderme yaparak yazısında şu eleştiriyi yaptı:

“Latin ülkelerinde kafadan izlenir. Hatta İspanyol paralı pembe dizi kanalları da müşterisi olur. Fikret Kuşkan “Biz de biliriz sanat işinde oynamayı ve fakat geçinmem lazım mı” demek istiyor?”

Sina Koloğlu’nun Fikret Kuşkan’ın bu projede neden yer aldığını anlamadığı da bu yorumdan çıkartılabilir.