Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde rahatsız eden klişe durum!

Yalancı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde rahatsız eden klişe durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Cuma akşamları izleyicilerle Show TV ekranında buluşmakta olan Yalancı dizisinin daha çok ilgi görmesi ve iyi reytingler almaya başlaması dikkatlerden kaçmıyor… İzleyicilerin hikaye ilerledikçe Yalancı dizisine gösterdiği ilginin artması dizinin beklentileri karşıladığını gösteriyor.

Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisinin başrolünde yer aldığı Yalancı dizisi cuma rekabetinde sağlam bir şekilde yoluna devam ediyor. Dizinin hikayesi beğenildi. İngiliz yapımı olan The Liar’dan uyarlanan Yalancı’da hikayedeki düğümün açılması da önemli bir adım oldu. Mehmet Emir karakterinin yalan söyleyen kişi olduğunun ortaya çıkması, dizinin hızlı akış yakalamasını sağladı.

Kadın izleyicilere hitap eden bir başka önemli dizi olarak Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey’i söyleyebiliriz. BBC yapımı olan The Split dizisinden uyarlanan yapımın performansı da giderek artıyor. Yükselen reytingler, sosyal medyada daha fazla etkileşim elde etmek gibi önemli adımlar her iki diziyi de güçlendiriyor.

Yalancı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde rahatsız eden klişe durum! 7

Ancak bu iki dizide yaşanan klişe bir durum ise tepki çekmeye başladı.. Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, enişte ile baldız aşklarının artık klişe bir durum haline geldiğini ve her iki dizide de yer almasının dikkat çektiğini yazdı.

Sina Koloğlu, bunun tesadüf olup olmadığını da sorguluyor. İşte o yazdı: “Enişte, baldız… İkinci sayfa hikayelerinin baş karakterlerinden olur. Ya da öyle alıştırıldık. Dizilerimize de sirayet etmiş bulunuyor. Yeni sezon ‘Yalancı’da Murat (Cemal Toktaş) eşi Deniz’in ablası Yasemin’le (Hazal Türesan) sevgili kıvamında.

‘Evlilik Hakkında Her Şey’de Sergen (Sarp Akkaya) baldızı Sanem’in (Gökçe Eyüboğlu) dudaklarından öpüyor kafası iyiyken! Bunlar tesadüf mü acaba? Yoksa senaryolar bu baldız enişte hallerini ‘standarda’ bağlamayı seviyorlar mı?”