Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da ayrılıklar bitti, yeni transferler geldi!

Arka Sokaklar’da ayrılıklar bitti, yeni transferler geldi!

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında 16. sezon devam ediyor. Dizinin geçtiğimiz bölümde tüm kişiler kategorisinde bir kez daha birincilik elde etmesi izleyicilerin yoğun ilgisinin devam edeceğinin kanıtı oldu.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin oyuncularında önemli değişimler yaşanmaya devam ediyor. 15. sezon sonunda Yüsra Geyik, Alp Korkmaz, Onur Bay ve Merve Oflaz yapıma veda eden isimler oldu.

Ancak yeni sezonda önce Oğuz Peçe, ardından da Deniz Çatalbaş’ın diziye katıldığı ortaya çıktı. İki genç oyuncunun ardından ekibe yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor.

Ayrılıklar ile bir dönem çok konuşulan Arka Sokaklar şimdi ise yeni sezonu daha da renklendirecek olan yeni karakterleri ile konuşulmaya başlandı.

Arka Sokaklar'da ayrılıklar bitti, yeni transferler geldi! 8

Dizinin 8 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek olan 598’inci bölümünde Hakan Bozyiğit, 599.bölümünde ise Duygu Keser izleyicisi karşısına çıkacak. Hakan Bozyiğit eski bir Afgan askeri karakterine hayat verecek.

Duygu Keser ise Müfettiş İdil karakteri ile Arka Sokaklar hikayesine dahil olacak.

Arka Sokaklar'da ayrılıklar bitti, yeni transferler geldi! 9

Arka Sokaklar yeni bölümleri ile her Cuma akşamı Kanal D’de hayranlarla buluşmaya devam ediyor.