Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancılar ve Mumları dizisinde Kadın dizisi izleri fark ediliyor!

Yalancılar ve Mumları dizisinde Kadın dizisi izleri fark ediliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalancılar ve Mumları isimli Fox TV dizisi pazar akşamları yayınlanıyor. Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Melike Güner, Feyyaz Duman, İsmail Demirci ve Burcu Gölgedar dizinin başrollerinde yer alıyor. İlk iki bölümü yeterince ilgi görmeyen dizinin üçüncü bölümünde reytinglerinin yükselmesi bekleniyor.

Mistresses uyarlaması olarak öne çıkan dizinin hikayesinde bazı sıkıntılar var. Senaryonun izleyicilerin çok fazla dikkatini çekmemesi de reyting düşüklüğünün en önemli nedeni olarak gösteriliyor. Dizide ayrıca 3 sezon süren ve büyük başarı kazanan Kadın dizisinden izler de görebilirsiniz.

En son İspanya’da milyonlarca izleyiciyi etkileyen Kadın dizisi, Türkiye’de de çok büyük ilgi görmüştü. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Feyyaz Duman’ın başrollerinde yer aldığı Kadın dizisi çok iyi bir hikaye ve oyunculuk performansları sergiledi.

Yalancılar ve Mumları dizisinde Kadın dizisi izleri fark ediliyor! 8

Kadın dizisinde Arif olarak öne çıkan Feyyaz Duman, bu yapım sayesinde geniş kitleler tarafından sevildi ve farklı rollerle ekranda yer almaya devam etti.

Kadın dizisindeki Bahar karakteri ile Arif karakterinin benzerlerini Yalancılar ve Mumları isimli yapımda da görebiliyoruz. Ceran Moray’ın canlandırdığı Elif karakteri ile Feyyaz Duman’ın hayat verdiği Yakup, dikkatleri çekiyor.

Yalancılar ve Mumları dizisinde Kadın dizisi izleri fark ediliyor! 9

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, Yalancılar ve Mumları dizisindeki Kadın dizisi izlerine dikkatleri çekti. Anibal Güleroğlu, değerlendirme yazısında şu detayları aktardı:

“Mesela diziye ağırlığını koyan Ceren Moray’ın canlandırdığı Elif karakterinin kayıp koca dramında özgünlük de duygu da yeterince yoktu. Bu notada gelişen tabloda, ‘Kadın’ dizisinde çocuklarından gerçekleri saklayan Bahar havasının estirildiğini söyleyebiliriz rahatlıkla.

Çünkü Bahar da tıpkı Elif gibi deniz kazası geçiren ve cesedi bulunmayan kocasının geri gelme ümidini taşırken sessiz aramaların gerilimini yaşıyordu. Burada Yakup karakteriyle yer alan Feyyaz Duman’ın da ‘Kadın’da Bahar’la yakınlaşan Arif olarak varlık gösterdiğini ayrıca belirtmek isterim.”