Ana sayfa Sosyal Medya Yalancılar ve Mumları dizisinin finalinden sonra Fransa’ya giden Ceren Moray verdiği sözü tuttu!

Yalancılar ve Mumları dizisinin finalinden sonra Fransa’ya giden Ceren Moray verdiği sözü tuttu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Show TV’de yayınlanan Avlu dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşayan yetenekli oyuncu Ceren Moray en son Fox TV’de yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisiyle izleyici karşısına çıktı.

Avlu gibi önemli dizinin ardından 9 bölüm süren Öğretmen ve 5 bölüm devam edebilen Yalancılar ve Mumları dizisi oyuncu adına büyük şanssızlık oldu. Her iki dizi de Fox TV ekranında yayınlandı ve düşük reytingler nedeniyle yayın hayatlarına veda ettiler.

Oyuncu, yaşadığı reyting şanssızlığının ardından Fransa’ya gitti. İnstagram hesabında ülkeden pek çok paylaşım yapan oyuncu uzun süre Fransa’da kalınca bazı hayranları Ceren Moray’ın Fransa’ya yerleştiğini düşündü.

2017 yılında uzun süredir birlikte olduğu Fransız sevgilisi Nico Brun ile evlenen ünlü oyuncu eşinin memleketinde hem bir süre dinlendi hem de Fransızcasını geliştirdi.

Sosyal medyada pek çok paylaşımda bulunan oyuncu kendisini merak eden hayranlarına da; “Totally geldiğimi düşünen bir sürü sevdiceğim olmuş, yok kız döneceğim; coğrafya biraz da dönüştür” açıklamasını yapmıştı.

Yalancılar ve Mumları dizisinin finalinden sonra Fransa'ya giden Ceren Moray verdiği sözü tuttu! 7

Oyuncunun son paylaşımı hayranlarının yüreğine su serpti. Ceren Moray nihayet Türkiye’ye döndü. Dönüşünü de sosyal medyadan duyuran Ceren Moray uzunca bir yazı kaleme aldı.

Ceren Moray’ın Fransa’ya yerleştiğini düşünen hayranları oyuncunun dönüşüyle rahat bir nefes alırken şimdi de oyuncunun yeni projesini heyecanla beklemeye başladılar.