Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinin Akkız’ı Ebru Şahin gelecek bölümler için bir tüyo verdi!

Destan dizisinin Akkız’ı Ebru Şahin gelecek bölümler için bir tüyo verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin, Hercai dizisiyle birlikte parladı ve şimdi de Destan isimli atv dizisiyle yoluna devam ediyor. Sekizinci yüzyılda geçen hayali hikayenin kadın kahramanı olarak öne çıkan oyuncu, Akkız karakterinde milyonlarca hayranının etkilemeyi başardı.

Edip Tepeli ile de iyi bir partnerlik süreci geçiren Ebru Şahin, Akkız olabilmek için büyük mücadele verdi. Eğitmenlerden farklı dövüş teknikleri öğrenen, at binme konusunda kendisini çok geliştiren, ok atma veya kılıç kullanma gibi konularda da yoğun antrenmanlar yapan oyuncu, bir kadın kahraman olmanın zorluklarını yaşıyor.

Yoğun bir tempo ile çalışan, kendisine fazla vakit ayıramayan ve gününün büyük bölümünü sette geçiren Ebru Şahin, fedakarlıklarının karşılığını da hayranlarından gelen övgü dolu yorumlarla alıyor…

Dizinin hikayesinde de Batuga ve Akkız karakterlerinin aşk konusundaki acemilikleri son bölümlerde ekrana fazlasıyla yansıyor. Ebru Şahin, onların aşka uzak olmalarının detayını şu şekilde anlattı:

“Aralarındaki ilişki mücadele ile, samimiyetle ve gerçeklikle birleşince onları da kendilerinin de bilmediği bir duygu yoğunluğuna götürmeye başladı. İkisi de birbirinden kaçarak, hatta kendilerinden kaçarak bu duygu mücadelesini yaşıyorlar. Çünkü aşkın ne olduğunu bilmiyorlar. Birbirleri ile zaman içerisinde daha güçlü bir bağ kurarak bunu da samimi bir yerden öğreneceklerini düşünüyorum.”

Destan dizisinin setinde ise koronavirüs vakaları görüldü. Edip Tepeli, Esra Kılıç, Bilgi Aydoğmuş ve Ecem Sena Bayır’ın testlerinin pozitif çıktığı duyuruldu.

Oyuncuların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, testleri negatife dönen oyuncuların ekibe katılarak çalışmalara devam ettiği gelen bilgiler arasında. Eksik oyunculara rağmen dizi ekibi yoğun şekilde yeni bölüm için çalışmaya devam ediyor.