Ana sayfa Dizi Haberleri Yalancılar ve Mumları kaliteli bir dizi ama önemli bir sıkıntı var

Yalancılar ve Mumları kaliteli bir dizi ama önemli bir sıkıntı var

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yayınlanan Yalancılar ve Mumları dizisinin ikinci bölümü geride kaldı. Pazar akşamları izleyicilerle buluşan dizide çok önemli isimler bir araya geldi. Mistresses isimli BBC dizisinden uyarlanan yeni yapımın izleyiciler tarafından sıkıntılı bulunması dikkatlerden kaçmıyor.

Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Melike Üner, İsmail Demirci, Feyyaz Duman gibi önemli isimlerin başrolde buluşması nedeniyle diziye yönelik ilk izlenim çok olumluydu. Ancak 2 bölüm yayınlandı ve izleyiciler senaryo noktasında bazı sıkıntılar olduğunu henüz diziye ısınamadıklarını belirten yorumlar yapıyor.

Güçlü kadın karakterlerin olması noktasında özellikle kadın izleyicileri ekrana taşıma iddiasındaki dizinin henüz bunu tam olarak başaramadığını belirtmekte yarar var.

Dizi için yapılan tüm tanıtım çalışmaları sonrasında izleyiciler çok başarılı bir yapımın geldiği fikrine kapıldı. Ancak ikinci bölümden sonra sosyal medya ortamında bazı itirazlar ortaya çıktı.

Diyalogların çok uzun olduğu ve dikkat dağılması yaşadıklarını belirten izleyiciler, sahnelerde heyecanın da yeterince iyi sağlanamadığını belirtiyor. İlgi çekici olma konusunda da yetersiz bulunan Yalancılar ve Mumları dizisi bazı izleyiciler tarafından da sıkıcı olarak tarif ediliyor.

Yalancılar ve Mumları kaliteli bir dizi ama önemli bir sıkıntı var 1

Senaryonun iyi işlenemediği eleştirileri de yapılıyor. Özellikle Elçin Sangu hayranları ünlü oyuncunun yeni bir dizi ile ekrana dönüşünü çok arzu ediyordu.

Ancak ünlü oyuncunun hayranları da beklendikleri gibi bir dizi bulamadıkları yönünde eleştiriler yapıyor. Elçin Sangu’nun performansını iyi bulan ve yeni imajını da beğenen hayranları, ilerleyen bölümlerde daha iyi bir hikaye anlatımı beklediklerini ifade ediyor.

Diziyi beğendiğini söyleyen, çok kaliteli bir yapım olduğunu ifade eden ve klişe dizilerden de uzak bir görüntü çizdiği yorumlarını yapan birçok izleyici de bulunuyor.

Yargı ve Teşkilat isimli iki önemli dizinin sürüklediği pazar akşamları için Yalancılar ve Mumları’nın akıbeti de merak konusu olmaya başladı.