Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin büyük umutlarla başlayan dizisi bitti!

atv’nin büyük umutlarla başlayan dizisi bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan ve pazar akşamları izleyici ile buluşan İkimizin Sırrı isimli dizi çok iddialı başlangıç yapmıştı. Güçlü bir hikayeye sahip olan dizinin başrollerinde Aras Aydın ile Leyla Feray yer aldı.

Dramın yoğun olduğu hikaye birçok izleyici tarafından beğenildi. Başrolde buluşan iki genç oyuncu ilk başlarda biraz uyumsuz gibi görünse de sonrada gayet başarılı bir işbirliği sergiledi. İkimizin Sırrı dizisi büyük beklentilerle yola çıktı ama bu gerçekleşmedi.

Dizinin final kararını alan atv, reytinglerin düşük olması ve toparlanma ihtimali görmemesi nedeniyle daha fazla destek olmak istemedi. Leyla Feray ile Aras Aydın ikilisi için yeni bir tecrübe olan İkimizin Sırrı dizisi son kez 10 Ekim akşamı yayınlandı.

İkimizin Sırrı dizisi mutlu bir sonla bitti. Alp ve Neva birbirlerine aşklarını itiraf etti. Dizinin hayranları ise final olmasına çok üzüldü. Naif ve güzel bir dokusu bulunan dizinin bunu hak etmediğini belirten izleyiciler, çok üzgün olduklarını ve iyi bir dizinin daha erken final yaparak bittiğini belirten yorumlar yaptı.

Dizi ekibi toplu hatıra fotoğrafı çektirerek birbirlerine veda etti. İkimizin Sırrı’nın sosyal medya hesaplarında ise şu mesaj paylaşıldı: “Bu hikayeye yüreklerini koyarak, özveriyle çalışıp emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizle…”

atv'nin büyük umutlarla başlayan dizisi bitti! 7