Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz kendini ne kadar geliştirdiğini Yargı dizisiyle ispatladı!

Pınar Deniz kendini ne kadar geliştirdiğini Yargı dizisiyle ispatladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi Kanal D ekranında Pazar akşamları yoluna devam ediyor. İlk 4 bölüm sonunda izleyiciler adeta hikayenin tutkunu oldu… Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisi de başrolün hakkını veren performanslara imzalarını atıyor.

Kaan Urgancıoğlu, Kara Sevda dizisinde canlandırdığı Emir karakteri ile zaten ne kadar yetenekli ve başarılı bir isim olduğunu ispatlamıştı. Pınar Deniz ise Vatanım Sensin’den bu yana kendisini çok geliştirdiğini Yargı dizisi ile ortaya koyuyor.

Oyunculuk performansını üst seviyeye taşıyan Pınar Deniz, Yargı dizisindeki avukat Ceylin karakterinin duygularını çok güzel yansıtıyor. Rolüne kendisini kaptırdığı her halinden belli olan oyuncunun mimikleri de ses tonu da sahnelere daha fazla anlam katıyor.

Her sahnesinde duyguyu izleyiciye geçirme konusunda başarılı bir iş sergileyen Pınar Deniz, bugüne kadarki en iyi dizi performansını Yargı ile sergiliyor. Dizinin bu kadar çok beğenilmesinde ve iyi reytingler almasında başrol oyuncularının güçlü etkileşimi ve uyumu da önem taşıyor.

Ceylin karakterinin güçlü duruşu ve erkek egemen bir ortamda kendini belli etmesi de kadın izleyicilerin ruhunu okşayan bir başka gelişme oldu. Ceylin karakteri erkekler dünyasına karşı her adımında içindeki inancı ve güveni sergiliyor. Bu durum Yargı dizisini seyreden birçok kadın izleyiciyi fazlasıyla etkiliyor.