Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisi, bu kez Tuzak dizisine fark attı! Yürek Çıkmazı ve Kızılcık Şerbeti ise sıkı takipte!

Yalı Çapkını dizisi, bu kez Tuzak dizisine fark attı! Yürek Çıkmazı ve Kızılcık Şerbeti ise sıkı takipte!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranda her hafta yeni ve heyecanlı bölümleriyle izleyenlere hoşça vakit geçirten diziler, aynı zamanda kıyasıya bir rekabet içindeler. Kamera arkasında her hafta hummalı bir çalışma ile birlikte ekrana gelen birbirinden iddialı yapımlar için reyting, her şey demek!

Reytingleriyle kanalların yüzünü güldüren kimi dizilerin, sosyal medyada aynı etkinliği gösteremediği de biliniyor. Kimi zaman ise tam tersi durumlar da yaşanıyor! Sosyal medyada izlenme rekorları kıran, yayınlandığı günlerde günün en popüler yapımı olan diziler, reytinglerde ise bazen ilk 10 tablosuna dahi giremiyor!

Sosyal medyadaki popülerlik her ne kadar direk olarak reytingleri etkilemese de kimi dizilere farkındalı yaratılarak izleyicinin ilgisini çekmek de mümkün. Her hafta reytingleriyle dikkat çeken diziler, artık sosyal medya karneleriyle de konuşuluyor!

Son dönemde tv8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisi, haftanın en popüler dizisi olarak Adba.tv tarafından periyodik olarak yapılan araştırmada ilk sırada çıkıyordu. Fakat bu hafta tahtın sahibi değişti! Sezonun en yüksek reytinglerini alan ve hatta geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle de 14’lü reytinglere ulaşan Yalı Çapkını dizisi, 12-18 Aralık haftasında, 46 bin 800 ileti ile günün en çok konuşulan dizisi olmayı başardı!

Tuzak dizisi ise uzun zamandır ilk kez geriledi sosyal medyada! Her hafta birinciliği kimseye bırakmayan Tuzak’ın 44 bin 100 ileti ile 2. sırada olduğu görülmekte. TRT1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi de sosyal medyada güçlü yapımlardan. Reytingleri beklenenin altında kalsa da dizi, son haftada 43 bin 900 ile en azından sosyal medyada hatırı sayılır bir popülerlik yaşıyor.

Yalı Çapkını dizisi, bu kez Tuzak dizisine fark attı! Yürek Çıkmazı ve Kızılcık Şerbeti ise sıkı takipte! 8

Show TV’nin giderek daha çok ilgi gören dizisi Kızılcık Şerbeti de yine sosyal medyada öne çıkan yapımlardan! Yalı Çapkını ile Cuma akşamları reytingde yarışan dizi ilk 10 tablosunda yer alsa da ilk sıralara çıkamadı. Ancak çoğu zaman sosyal medyada gün birincisi oluyor. Kızılcık Şerbeti’ni izleyenlerin yaptıkları yorumlar da yine sosyal medyada diziyi üst sıralara taşıyor. Son haftada 34 bin 500 ileti ile 4. sırada.

Yalı Çapkını dizisi, bu kez Tuzak dizisine fark attı! Yürek Çıkmazı ve Kızılcık Şerbeti ise sıkı takipte! 9

Listenin 5. sırasında reytingi düşük olan ve final yapmaya hazırlanan Tozluyaka dizisi bulunuyor. Sosyal medyada güçlü olsa da reytingleri düşük olan dizi, ilk 10 tablosuna bile giremiyor!

12-18 Aralık haftasında en popüler diziler ve programlar sıralamasında 6. sırada Gelsin Hayat Bildiği Gibi, 7. sırada Yargı, 8. sırada Emanet, 9. sıradaz Müge Anlı İle Tatlı Sert ve 10. sırada da Teşkilat dizisi yer alıyor.

Bakalım haftaya bu listede ne gibi değişiklikler yaşanacak! Yalı Çapkını, Tuzak dizisinin sosyal medyadaki tahtını bir haftalığına mı aldı, yoksa zirvedeki yarışta yerini koruyabilecek mi bekleyip göreceğiz…