Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman’ın tercihi övgü aldı! Barbaros Hayreddin dizisinden beklenti de potansiyel de büyük!

Tolgahan Sayışman’ın tercihi övgü aldı! Barbaros Hayreddin dizisinden beklenti de potansiyel de büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2 yıl aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş kararı alan Tolgahan Sayışman, anlaşılan Barbaros Hayreddin Paşa rolüne kayıtsız kalamadığı için bu teklifi kabul etti. Oyuncu en son başarısız olan Şeref Sözü isimli diziden sonra yaptığı açıklamada televizyon dizilerine kapıyı kapatmıştı.

TRT1 ekranında 23 Aralık Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli yeni tarihi dizinin görüntüleri izleyenleri çok etkiledi. Tolgahan Sayışman’ı da role yakıştıran dizi hayranları, çok iyi bir seçim yaptığını düşünüyor.

Ünlü oyuncu adına Türk tarihine geçen bir denizci olan Barbaros Hayreddin rolünü canlandırmak anlaşılan çok önemli, zira bu rol için 2 yıl önce kararlılıkla açıkladığı televizyon dizilerinde yer almama fikrinden vazgeçmiş.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli geçen sezon büyük beklentilerle yayına giren ama reytingleri pek de istenildiği gibi olmayan dizinin yenilenmiş versiyonu olarak Barbaros Hayreddin projesini görüyoruz.

Dizinin hem hikaye hem oyuncular hem de konsept anlamında önemli bir değişim geçirmesi dikkat çekici. Sosyal medyada yapılan yorumlara bakılır ise geçen sezon aradıklarını bulamayanlar bu sezon yenilenmiş versiyondan çok etkilendi.

Dizinin ilk bölümünün ardından izleyici yorumları ve elde edilecek reytingler de büyük önem taşıyor. Zira Cuma akşamları Yalı Çapkını gibi şu sıralar Türk televizyon tarihine geçen ve 14’lü reytinglere kadar ulaşan muhteşem bir başarı örneği var. Ayrıca Kızılcık Şerbeti dizisinin de geniş bir izleyici kitlesini etkilediğini belirtelim.

Böyle bir ortamda Barbaros Hayreddin dizisinin de güçlü bir izleyici desteği bulması şaşırtıcı olmayacaktır. Dizinin potansiyeli yüksek gözüküyor ama geçen sezon yapılan hataların tekrarlanmaması da şart.