Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç, kendisini vale sandığını söyleyen bir kişiye sosyal medyadan resmen ayar verdi!

Esra Bilgiç, kendisini vale sandığını söyleyen bir kişiye sosyal medyadan resmen ayar verdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Diriliş Ertuğrul dizisiyle tanınan ve daha sonra Ramo ile ününe ün katan Esra Bilgiç, geçtiğimiz sezon Fox TV’nin dönem dizisi Kanunsuz Topraklar ile ekrandaydı. Dizi, beklenen ilgiyi göremeyince erken final yapmıştı.

Ekrandan bir süredir uzak olan Esra Bilgiç ise bu dönemde devam ettiği okulunu bitirmek için yeniden derslere döndü. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyan Esra Bilgiç, okulunu bitirmek için çalışıyor şu aralar. Oyuncu, bir süre önce Disney Plus için çekilen ve 2023 Ekim ayında yayınlanacak olan Atatürk isimli dizide de rol aldı.

Ekranda bir dizisi olmadığı için okula gitmeye ve mezun olmaya çalışan oyuncu, öğrenciliğini sürdürüyor. Mezun olmasına 1,5 yıl kalan oyuncu, okumayı çok sevdiğini, kardeşinin de hukuk okuduğunu ve birlikte bitireceklerini söyleyerek avukatlık yapmayı istediğini de belirtmişti bir röportajında.

Esra Bilgiç, kendisini vale sandığını söyleyen bir kişiye sosyal medyadan resmen ayar verdi! 8

Bu arada geçtiğimiz günlerde sosyal medyada bir başka öğrencinin kendisi ile ilgili bir sözüne verdiği yanıt ile dikkat çekti ünlü oyuncu!

Esra Bilgiç ile aynı okulda okuyan bir öğrencinin sosyal medyada “Studybuddymi buldum Esra Bilgiç’le yan yana ders çalışıyoruz şu an” sözlerine bir başka kişinin “Geçen okulda beni vale sandı, aracının anahtarını uzattı park et diye. Park etmedim” şeklindeki mesajını gören Esra Bilgiç, bu iddiaya yanıt verdi.

Esra Bilgiç, kendisini vale sandığını söyleyen bir kişiye sosyal medyadan resmen ayar verdi! 9

Bilgiç, bu yazışmanın altına kendisini vale sandığını iddia eden kişiye hitaben “Merhaba, okula aracımla gelmiyorum. Marmaray ile geliyorum. Bugün İdare Hukuku mazeret sınavım var, bir saate fakültede olacağım. Sizinle tanışmak isterim. Belki bu vesileyle sinema sektörü yeni bir senarist kazanır” diye yazdı. Esra Bilgiç’in iddiaya ironik yanıtı ise görenleri güldürdü!