Ana sayfa Günlük Burç Yorumları “Yalnız Boğa Burcu Mart ayında aradığı aşkı bulacak mı?” Şenay Devi yanıtladı!

“Yalnız Boğa Burcu Mart ayında aradığı aşkı bulacak mı?” Şenay Devi yanıtladı!

tarafından sevda

Ünlü astrolog Şenay Devi Youtube’daki Astrodeha köşesinde yaptığı burç yorumları ile özellikle astroloji meraklılarından yoğun ilgi görüyor. Mart ayında  gökyüzü burçlara hangi mesajları veriyor? Gezegenlerin hareketleri, Ay ve Güneşin durumu burcunuzu nasıl etkileyecek?  Şenay Devi Mart ayı burç yorumunda Boğa burcu için şunları söyledi;

Sevgili Boğalar, bu ay finansal konularda birikimlerinizi doğru değerlendirip, yeni bir mülke yatırım yapmak gibi düşüncelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Maddi olarak emeklerinizin karşılığını fazlasıyla almaya başlayacağınız bir aydasınız. Sadece sahte dostlara ve kafanızı karıştırmak isteyenlere itibar etmeyin.

İşinizle ilgili planlamalarınızı yapmalı, gelirlerinizi kendinizi mesleki anlamda geliştirmeye yönelik eğitimler için de kullanmaktan kaçınmamalısınız. Özel hayatınızda ise yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan yorucu etkileri arkanızda bırakacaksınız. İlişkinize sahip çıkmalı aşka emek vermelisiniz. Bekar Boğalar sizlerde bu ay kalıcı beraberliklere adım atabilirsiniz.