Ana sayfa Sosyal Medya Yalnız Kurt dizisinde Hasan Denizyaran’a hayatının iki büyük fırsatını buldu!

Yalnız Kurt dizisinde Hasan Denizyaran’a hayatının iki büyük fırsatını buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hasan Denizyaran, Yalnız Kurt dizisinde başrolde yer alıyor ve atv ekranında çok iyi bir kariyer fırsatı elde etti. Osman Sınav imzasını taşıyan Yalnız Kurt dizisinin erkek başrolü olarak hikayede izlediğimiz oyuncu hem gizemli hem de birçok izleyicinin hayranlık duyacağı birisine dönüştürüldü.

Altay Kurtoğlu karakteri ile Yalnız Kurt dizisinde hikayenin merkezinde yer alan oyuncu, bugüne kadar farklı projelerde yer almış olsa bile çok fazla öne çıkma fırsatı elde edememişti. Osman Sınav’ın genç oyuncuyu başrol için tercih etmesi, büyük bir adım ve Hasan Denizyaran’ın popülerlik yolculuğunda da etkili bir adım oldu.

Altay karakterinin ilk bölümde küçük yaştayken ailesinin suikaste kurban gitmesinin ardından Davut tarafından yetiştirilmesinin detayları vardı. Hasan Denizyaran, Altay’ın bir mühendis ailenin çocuğu olduğuna vurgu yaptı ve büyüdüğünde de iyi bir meslek sahibi olabilecek birisiyken çok farklı bir noktaya sürüklendiğini belirtti.

Yalnız Kurt dizisinde Hasan Denizyaran'a hayatının iki büyük fırsatını buldu! 7

Hasan Denizyaran Dizi TV programında karakterini anlatırken şu detaylara dikkat çekti: “Ailesi suikaste kurban gidince Davut onu alıp iyileştiriyor. Senaryonun ilerleyen safhalarında göreceğiz, Altay sokakta ne yaşadı da böyle bir çocuk oldu!”

Altay karakterini sert ve katı birisi olarak tanımlayan genç oyuncu, inatçı birisi olduğunu da ifade etti. Altay Kurtoğlu karakteri ile televizyon ekranında hayatının en önemli fırsatını elde eden Hasan Denizyaran, Cihan Ünal gibi etkileyici bir sanatçı ile de aynı sette olmanın şansına sahip oldu.

Cihan Ünal gibi usta bir isim setteki genç oyuncuları deneyimleri ile besleyecektir. Hem böyle etkili bir dizide başrol oynamak hem de Cihan Ünal gibi bir usta isimle birlikte yer almak genç oyuncuya iki büyük şans oldu.