Ana sayfa Dizi Haberleri Survivor, reytinglerde Kuruluş Osman dizisine etki edemiyor!

Survivor, reytinglerde Kuruluş Osman dizisine etki edemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında Survivor yarışmasının başlaması ile birlikte, programın yayınlandığı akşamlarda dizilerle yarışma programı arasında müthiş bir rekabet oluşuyor. Çarşamba akşamları ise Kuruluş Osman dizisinin bu durumdan etkilenmediğini gözlemliyoruz. Yarışmanın yayınlandığı diğer günlerde dizilerde önemli izleyici kaybı yaşanırken Kuruluş Osman çift haneli reytingler almaya devam ediyor.

atv ekranında çarşamba akşamlarının sevilen dizisi olan Kuruluş Osman, üçüncü sezonu ile yoluna devam ediyor. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizi çok etkili bir yapım ve daha iki üç sezon sürebilecek kadar da güçlü bir konumu bulunuyor.

80. bölümü 2 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanan Kuruluş Osman, tüm kategorilerde birinciliği çok iyi reytinglerle elde etti. Yine çift haneli oranlar elde eden atv dizisi, sezonun en başarılı programı olmayı sürdürüyor.

Survivor All Star 2022 yarışması ise yine güçlü reytingler elde ederek tüm kategorilerde ikinci duruma geldi… Çarşamba rekabetinde Sadakatsiz dizisinin gerilediğini ve izleyici kaybı yaşadığını da görüyoruz. Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar’da ise düzelme umutları azaldı. Reytingler yine düşük geldi ve hiçbir kategoride ilk 10 program arasına giremeyen dizi işler kötü gidiyor.