Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt’a kavuşmaya saatler kaldı! Bakalım cuma reytingleri sarsılacak mı?

Yalnız Kurt’a kavuşmaya saatler kaldı! Bakalım cuma reytingleri sarsılacak mı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir zamanların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi hayranlarının, aylardır büyük bir heyecanla bekledikleri Yalnız Kurt dizisine kavuşmasına sadece saatler kaldı. Ekranlarda fırtına estirmeye hazırlanan dizi yarın akşam ATV ekranında ilk kez izleyiciyle buluşacak.

Derin devlet ve Türkiye’nin dış güçlerle mücadelesini anlatan Kurtlar Vadisi dizisi hala unutulmadı. Osman Sınav’ın yapımcılığını üstlendiği dizi yayınlandığı dönem ekranlarda fırtınalar estirmiş, büyük tartışmalar yaratmıştı. Kurtlar Vadisi sona ereli yıllar oldu ama bir daha onun gibi bir dizi ekrana gelmedi.

Kurtlar Vadisi’nin yapımcısı Osman Sınav yıllar sonra kolları sıvadı ve benzer biri diziyi ekrana getirmek üzere harekete geçti. Yeni dizi Yalnız Kurt’un tanıtımı aylardır yapılıyor. Dizinin tanıtım filmleri aylar öncesinden paylaşılmaya başladı.

Yalnız Kurt’a kavuşmaya saatler kaldı! Bakalım cuma reytingleri sarsılacak mı? 7

En sonunda birkaç hafta öne Yalnız Kurt’un ekrana geleceği tarih de açıklandı. Dizinin 29 Ocak Cuma günü izleyeciyle buluşacağı duyuruldu. Ve o gün nihayet geldi çattı. Yalnız Kurt’un ilk bölümünün yayınlanmasına saatler kaldı.

Yarın akşamdan itibaren cuma akşamının reyting savaşında Yalnız Kurt da olacak. Yeni dizinin rakipleri Aziz, Kaderimin Oyunu, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam ve Kıbrıs Zafere Doğru dizileri karşısında ne kadar güçlü olacağı büyük merak konusu.

Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun’un oturduğu, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze’nin kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Cihan Ünal, Hasan Denizyaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.