Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yalnız Kurt’un başrolleri Jessica May ile Hasan Denizyaran, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ne yaptı?

Yalnız Kurt’un başrolleri Jessica May ile Hasan Denizyaran, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında ne yaptı?

tarafından ker_def

Yalnız Kurt dizisinin başrol oyuncuları Jessica May ve Hasan Denizyaran Kim Milyoner Olmak İster programının 1000’inci özel bölümüne katıldı. May ve Denizyaran, çocukların yararına yarışılan programda 200.000 TL kazandı.

Programda Türkçe’yi kulaktan duyma öğrendiğini belirten ve bir süre önce de Türk vatandaşlığına geçen Brezilya asıllı Jessica’nın dil yeteneği programın sunucusu Kenan İmirzallıoğlu’nun da dikkatini çekti.

May’in hangi dilleri bildiğinin sorulması üzerine, 5 dil konuşabildiğini söyleyen Jessica May’in daha önce İspanyolca konuşan bir kadına hayat verdiği, bu yıl da dijital bir platformda yayımlanan, İtalyanca sahnelerin bol olduğu bir karakteri canlandırdığı biliniyor.

Yalnız Kurt dizisi atv ekranında ikinci sezonu ile Cuma akşamları yayınlanıyor. Diziye bu sezon katılan ve uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüş yapan Jessica May, başarılı performansı ile hayranlarından ilgi görüyor.

Dizinin düşük gelen reytingleri nedeniyle 32. bölümde final yapması bekleniyor.