Ana sayfa Dizi Haberleri Yandın sen Ramo! Kötü adam rolleriyle büyük beğeni toplayan o isim Ramo’ya geliyor!

Yandın sen Ramo! Kötü adam rolleriyle büyük beğeni toplayan o isim Ramo’ya geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Ramo dizisi, yeni sezonda hız kesmeden devam ediyor. Hatta ilk sezonunda Adana’da başlayan ve büyük ilgi gören dizinin, yeni sezonda İstanbul’a taşınması ve pek çok oyuncunun da diziden ayrılmasıyla endişeler artmıştı. Ancak beklendiği gibi olmadı ve Ramo, yeni sezonda daha iddialı bir çıkış yaptı.

Gittikçe daha heyecanlı bölümlerle ekrana gelmeye devam eden dizide Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç başrollerde oynuyorlar. Dizinin en kötü adamı olarak görülen Cihangir’i ise usta isim Olgun Şimşek canlandırıyor.

Yeni sezonda yeni isimler de diziye eklenmeye devam ediyor. Bir kötü adam daha geliyor diziye. Geçtiğimiz günlerde her şeyin başı gibi görülen Cihangir’in de üstünde bambaşka bir kişinin olduğu öğrenilmişti.

Bu kişi ya da onların bağlı olduğu organizasyon henüz kimlerden oluşuyor netleşmedi ama diziye katılacak olan yeni bir ‘kötü adam’ın Ramo’nun başına daha büyük işler açacağı da ortaya çıkmakta.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından diziye katılan yeni ismi duyurdu. BKM yapımı Ramo dizisine güçlü bir karakter ve başarılı bir isim geliyor. Oyunculuğunu yer aldığı her dizide konuşturan isim Mehmet Yılmaz Ak.

Oyuncu, Halka dizisinde oynadığı Çağatay Erkmen, Hakan Muhafız dizisinde Tekin ve son olarak da Çukur dizisinde Ersoy karakterindeki ‘kötü adam’ rolüyle büyük dikkat çekmişti.

Neredeyse ‘dizilerin en iyi kötü adamı’ diye nitelendirilebilecek isimlerden. Oyunculuğuyla rol aldığı her yapımda hayat verdiği karakterleri adeta üstüne giyen ve inandıran bir isim Mehmet Yılmaz Ak.

Bu kez, Ramo dizisinde Murat Yıldırım’ın oynadığı Ramo’nun en güçlü düşmanı olmaya geliyor!