Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk dizisinde Ceyda’yı oynamıştı, Kuruluş Osman’da dengeleri değiştirmeye geliyor!

Afili Aşk dizisinde Ceyda’yı oynamıştı, Kuruluş Osman’da dengeleri değiştirmeye geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Burak Özçivit’in oynadığı Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna bir isim daha katıldı. Son olarak Afili Aşk dizisinde Ceyda karakterini oynayan Zeynep Tuğçe Bayat, Kuruluş Osman dizisinde sürpriz bir karaktere hayat verecek.

Dizide 10 bölüm yer alacak olan Zeynep Tuğçe Bayat, Çarşamba akşamları ekrana gelen ve reytingleriyle de büyük dikkat çeken dönem dizisi Kuruluş Osman’da bir Peçenek kızına hayat verecek.

Zeynep Bayat’ın oynayacağı kişi, Namlı bir Peçenek beyinin kızı. Osman Bey, sayesinde hayatı değişecek. Kendisini tutsaklıktan kurtaran Osman Bey’le birlikte obaya gelen bu sürpriz isim, orada dengeleri de değiştirecek bir isim olacak.

Zeynep Tuğçe Bayat’ı ilk olarak izleyiciler Arka Sokaklar dizisinde görmüştü. Daha sora Gönülçelen dizisinde oynadığı Nevra karakteri ile dikkatleri çeken genç oyuncu, başarılı oyunculuğuyla rol aldığı yapımlarda adından söz ettirmekte.

Ah Neriman, Çilek Kokusu, Seviyor Sevmiyor dizilerinden sonra da Kanal D’de Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in oynadığı romantik komedi dizisi Afili Aşk’ta Ceyda karakteri ile rol almıştı.

Afili Aşk dizisinde Ceyda'yı oynamıştı, Kuruluş Osman'da dengeleri değiştirmeye geliyor! 8

Bu hafta 18 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 34. bölümle ekrana gelecek Kuruluş Osman dizisinde ise yine heyecanlı anlar yaşanacak. Dizinin yeni bölümünde pek çok soru da yanıtını bulacak…

Osman Bey, Kulucahisar Kalesi’ni nasıl geri alacak? Savcı Bey ve Osman Bey arasındaki gerilim devam edecek mi? Ertuğrul Bey, hastalığını yenebilecek mi? Selcan Hatun’un obaya gelişi, Hazal Hatun’u nasıl etkileyecek? Yavlak Arslan’ı beylerbeyi yapan Geyhatu şimdi ne planlıyor? Nikola’nun Söğüt’e baskın planına kim dur diyecek?

Afili Aşk dizisinde Ceyda'yı oynamıştı, Kuruluş Osman'da dengeleri değiştirmeye geliyor! 9