Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma bunu da yaptın ya bravo! Şevval Sam ve Barış Kılıç, mahvetti izleyiciyi!

Yasak Elma bunu da yaptın ya bravo! Şevval Sam ve Barış Kılıç, mahvetti izleyiciyi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 85. bölümüyle ekran başındaki izleyenlere şok üstüne şok yaşattı Yasak Elma dizisi. Büyük bir bombanın geldiği bir kaç hafta öncesinden belliydi. Önce Talat Bulut’un oynadığı Halit’in öleceği haberi yayıldı ve herkesi şaşkına çevirdi. Ardından pek çok oyuncunun diziden çıkacağı haberleri ise yine şaşırttı.

Dün akşam yayınlanan yeni bölümde oyuncular birer birer diziye veda etti. Halit Argun’un merdivenden düşüp ölmesiyle Talat Bulut da diziye veda etti. Mert ve Halit’in tuzak kurduğu Kerim ise tutuklandı.

Lila ve Erim karakterleri yurt dışına okumaya giderken Kaya’nın vedası ise oldukça romantik, hüzünlü bir sahneydi. İzleyenler, Ender’in haline o kadar üzüleceklerini asla tahmin edemezlerdi ama hem Şevval Sam’ın o sahnedeki müthiş oyunculuğu, hem Sezen Aksu’nun Son Bakış şarkısı eşliğinde Kaya’nın takside giderkenki hali, izleyiciyi de üzdü.

Dizinin başından beri sevilmeyen, entrika dolu bir karakter olan Ender’in hüznü, izleyenleri de ekran başında üzdü. O sahnede Şevval Sam’ın, önce mektubu okumamak için direndiği, sonra da okurken ki yüz halleri, göz yaşları karşısında kimi izleyiciler ağladıklarını itiraf ettiler.

Ender’e bile izleyicinin üzülmesini sağlayan Yasak Elma dizisine hakikaten bravo demek lazım! Her karakterin en kötü yanlarıyla birlikte en duygusal yanlarını da ortaya çıkarıyor. Ender’in belki de en dürüst olduğu konu Kaya’ya duyduğu derin sevgiydi. Ancak artık o da yok…

Barış Kılıç, Kaya karakteri ile diziye başka bir tavır, hava katıyordu ama gidiyor. “Sessizce geldi, sessizce gidiyor” diyen izleyiciler, Kaya’nın dizinin en masum, en gerçek karakteri olduğunu da belirtiyorlar ama artık yok!

Nereye gittiği bilinmiyor ama veda mektubunda oğlu Yiğit ile yeni bir hayat kuracağını söylüyor. Yani Yiğit de diziden çıkıyor böylece…

Kaya’nın izleyenleri hüzünlendiren o mektubunda şu satırlar yazılıydı:

“Ender, Çok düşündüm, bana söylediklerinin gerçekliğinin artık önemli olmadığına karar verdim. Aramızda o kadar kötü olaylar yaşandı ki artık bunların telafisi mümkün değil. Keşke hırslarına yenilmeden önce pişman olsaydın. Çevremde olanlardan, söylenen yalanlardan bıktım. Oynanan sayısız yorum, beni fazlasıyla yordu. Çok denedim ama bu düzene ayak uydurmam mümkün olmadı. Şimdi huzur bulmak istediğim yeni bir hayata gidiyorum. Bunu da oğlum Yiğit ile yapacağıma inanıyorum. Ne yaşanmış olursa olsun, yine de her zaman sana uzanacak bir el olduğunu unutma. Hoşçakal…”

İşte izleyiciyi ağlatan o veda anları…

blank

blank

blank

blank