Ana sayfa Dizi Haberleri Yaprak dökümü devam ediyor! Bu hafta bir ATV dizisi final yapıyor!

Yaprak dökümü devam ediyor! Bu hafta bir ATV dizisi final yapıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonla birlikte yeni diziler başlarken yazdan kalan ve reytingleri düşük giden dizilerin ipleri birer birer çekiliyor. Furyadan son etkilenen ATV dizisi İkimizin Sırrı oldu. Dizi bu hafta yayınlanacak son bölümüyle ekranlara veda edecek.

Ekranlar şu an bir yarış halinde. Eski popüler diziler yeni bölümleriyle, yeni diziler ilk bölümleriyle ekrana gelirken reytingi kötü giden yaz dizileri de bir bir sona eriyor. Sırada ATV’de yayınlana ve büyük bir iddiayla ekrana gelen İkimizin Sırrı var.

Başrollerinde iki genç oyuncu, Aras Aydın ve Leyla Feray’ın yer aldığı dizinin hikayesi çok güçlü bir kalemin, ödüllü romancı Özen Yula’nın imzasını taşıyor. Düşük reytinglerine rağmen kendine has bir izleyici kitlesine sahip dizi, etkileyici anlatım ve güzel hikayesine rağmen bir türlü istenilen başarıyı yakalayamadı.

Yaprak dökümü devam ediyor! Bu hafta bir ATV dizisi final yapıyor! 7

Naif hikayesiyle belli bir izleyici kitlesine sahip İkimizin Sırrı dizisi hakkında maalesef kısa süre önce final kararı alındı. Karar izleyicileri çok üzdü. Ancak böylesine sert bir reyting mücadelesinin olduğu bu günlerde dizinin hayatta kalması da pek mümkün görünmüyordu.

Dizi renkli ve cıvıl cıvıl hikayelere sahip diğer yaz dizilerinden farklı olarak son derece ağır bir konuya sahipti. ATV, yine ağır bir konuya sahip bir başka dizisi Kalp Yarası reytinglerde çok iyi sonuç alınca İkimizin Sırrı için de aynı sonucu bekledi ancak beklentisi gerçekleşmedi.

İkimizin Sırrı dizisi 10 Ekim Pazar akşamı yayınlancak 10. bölümüyle ekranlara veda edecek. Bakalım final bölümünde Neva ve Alp’in ilişkisi hangi noktaya ulaşacak.