Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat reytinglerde yine zirvenin sahibi oldu!

Teşkilat reytinglerde yine zirvenin sahibi oldu!

tarafından ker_def

‘Teşkilat’ yeni sezonda da tüm kategorilerde zirvede… TRT 1 ekranlarının büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 3 Ekim Pazar akşamı yayınlanan on altıncı bölümüyle günün en çok izlenen yapımı oldu. Dizinin tüm kategorilerde çok yüksek reytingler alması dikkatlerden kaçmadı. Dizi pazar akşamlarının bir numarası olmaya devam ediyor.

Yargı dizisinin de reytinglerde çok iyi yükseliş sergilemesi ve Teşkilat’a rakip olması dikkatlerden kaçmadı. ‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #Teşkilat etiketiyle sosyal medyaya da damgasını vurdu.

Teşkilat reytinglerde yine zirvenin sahibi oldu! 8

Mavi Vatan gemisindeki patlama Doğu Akdeniz’de bir çevre felaketine neden oldu. Patlamanın araştırılması için uluslararası araştırma komisyonu kurulmasına karar verildi. Ekibimiz bir an önce bu felaketin gemiye yapılan bir sabotaj sonucunda gerçekleştiğini tüm dünyaya kanıtlamak ve Türkiye’yi suçlamalardan aklamak için harekete geçti.

Ekip tarafından sorguya alınan Ceren, sadece Serdar’a konuşacağını söyleyince, hafızasını geri kazanan Serdar tedavisinin tamamlanmasını beklemeden görevinin başına döndü. Serdar’ın Ceren’den aldığı bilgi üzerine operasyona başlandı. Güney Kıbrıs’a giden ekip, saldırının sorumlularından biri olan Simon’u ele geçirdi.

Teşkilat reytinglerde yine zirvenin sahibi oldu! 9

Yıldırım’ın saldırıyla bağlantısını çözmeye çalışan Halit Başkan, Yıldırım’ın arkasındaki gücü ortaya çıkarmak için harekete geçti. Yıldırım’ın karşısına çıkan Halit Başkan, patlamanın hesabını sordu ancak bu görüşme ikilinin geçmişlerinin muhasebesine dönüştü.

Simon’u kurtarmak isteyen silahlı gruptan kaçmaya çalışan Zehra, Serdar ve Hulki, mecburen araçları ile mayınlı araziye girdi. Serdar’ın kullandığı aracın tekerleği bir mayına denk gelince korkunç bir patlama yaşandı…

‘Teşkilat’ her pazar saat 20.00’de TRT 1’de…