Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in anne acısı dinmiyor!..

Hande Erçel’in anne acısı dinmiyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –’Fox TV’de yayınlanan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi final yaptı ancak dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan başrol oyuncuları Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in aşkı tüm hızıyla devam ediyor.

Dizinin final yapmasının ardından bir süre tatil yapan ikili İstanbul’a döner dönmez spora başladı. Çift işten arta kalan zamanlarının çoğunu birlikte geçiriyor.  Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; İkili Etiler’de spor salonundan çıkarken objektiflere yansıdı. Erçel ile Bürsin, çıkışta gazetecileri görünce araçlarına doğru ilerlediler. Mekandan ayrı çıkan ikili, “Şu an terliyiz, sonra konuşalım” dedikten sonra otomobillerine bindiler.

Hande Erçel’in anne acısı dinmiyor!.. 7

O esnada Hande Erçel’in telefonunun ekran resminde annesi Aylin Erçel ile fotoğrafının olduğu dikkat çekti. Erçel’in kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel, 2019 yılında hayatını kaybetmişti. Annesinin kaybından derin etkilenen Hande Erçel o dönem yaptığı açıklamada, çalışarak yaşadığı zor günleri atlatmaya çalıştığını ifade etmişti.

Erçel, “Konuşmayı tercih etmiyorum, elbette. Ama hiçbir şey söylememek de yok saymak gibi geliyor. Günlerim, içimdeki derin acıyı yaşayarak, bununla yaşamayı öğrenmeye çabalayarak geçiyor. Çalışarak hayata tutunuyorum. Ve tabii ki babam, ablam en büyük desteğim. Tarifsiz bir duygu, Allah kimseye yaşatmasın. Çok özlüyorum” sözleriyle annesinin kaybından duyduğu derin üzüntüyü dile getirmişti.