Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi 3. sezonda da devam edecek mi? Bakın bu soruya senarist ne yanıt verdi?

Yargı dizisi 3. sezonda da devam edecek mi? Bakın bu soruya senarist ne yanıt verdi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezonda devam eden dizisi Yargı, başarılı senaryosu ve oyunculuklarıyla çok konuşuluyor. Diziyi izleyenler, ilk günden beri heyecanla her bölümü takip ediyor!

Yargı’nın en büyük özelliği, olayların kısa sürede ortaya çıkması! Bir dizi cinayet, adli vaka ile ilgili konular, izleyenlerin merakını arttırıcı ve heyecanlı bir senaryo ile ekrana geliyor her bölüm. Adaletin peşinde koşanlar, bu davaları çözmek için canını dişine katıyor! Pek çok dizide olduğu gibi konular uzun uzun sürdürülüp sündürülmüyor! Bu da izleyicinin Yargı dizisine olan heyecanını hep yüksek tutuyor!

Bu akşam 49. bölümü yayınlanacak olan dizinin bu başarısındaki büyük katkılardan birisi de senarist Sema Ergenekon’a ait. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmeni Ali Bilgin’den başlayarak tüm ekip çalışanları ile kamera önündeki oyuncuların canhıraş bir çaba ile emek verdikleri Yargı, izleyiciden de karşılığını almakta.

Yargı’nın başrolündeki Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ile birlikte Uğur Aslan, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Polat, Ara Anarat, Şükran Ovalı, Hüseyin Avni Danyal, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar gibi öne çıkan rollerde yer alan isimlerin oyunculuklarıyla diziye kattıkları da aşikar!

Yargı dizisi 3. sezonda da devam edecek mi? Bakın bu soruya senarist ne yanıt verdi? 34

Dizinin hikayesindeki zekice kurgulanmış ayrıntılar, her bölümde izleyenleri çok şaşırtan ve tahminlerin ötesine götüren gelişmeler, kimi dizilerdeki gibi birbirlerine uzun uzun bakarak zaman doldurmaya çalışan karakterlerinden çok hızlı ve temposunu düşürmeyen bölümler, yenilenen ve sürekli değişen olayların şaşırtan sonuçları ile Yargı, izleyicinin severek takip ettiği bir yapım.

Reytingleriyle de kanalın yüzünü güldüren dizinin başarısındaki büyük emek senarist Sema Ergenekon’a ait! Güçlü kalemi ile Yargı dizisini her hafta merak edilen bir yapım haline getiren Sema Ergenekon’a, izleyiciler 3. sezonun olup olmadığını sordu.

Yargı dizisi 3. sezonda da devam edecek mi? Bakın bu soruya senarist ne yanıt verdi? 35

Sosyal medyadan gelen soruya Sema Ergenekon’un verdiği yanıt, biraz kafa karıştırıcı oldu! “Yargı 3. sezona devam eder mi?” sorusuna Ergenekon, “No comment” (Yorumsuz) yanıtını verdi. Yorum yapmasa da dizinin devamı konusunda heyecanlı olan izleyici için bu yanıt, ‘Devam edebilir!’ sonucunu ortaya çıkarıyor! Ancak “3. sezonu sürdürmez bu sezonda Ceylin’in Ilgaz’ı öldürüp öldürmediği ortaya çıkar ve biter!” tahminini yapan izleyici için ‘Devam etmeyebilir!’ tahminini yaptırıyor!

Yargı dizisi 3. sezonda da devam edecek mi? Bakın bu soruya senarist ne yanıt verdi? 36

Sema Ergenekon, hiç bir yorum yapmasa da dizinin gidişatı ve reytinglerinin bu durumu belirleyeceği az çok biliniyor! Ancak Ay Yapım’ın daha önce iyi reyting getiren kimi dizilerini, bir sonraki sezonda izleyicinin artık aynı ilgiyi göstermeyeceğini de düşünerek zirvede bitirme kararı aldığı biliniyor. Yargı için de benzer bir karar alınması söz konusu olabilir. Zaten ilk sezonun sonunda Ceylin’in elleri kanlı olarak kaçtığı ve Eren’in yakaladığı sahnelerde, Ilgaz’ın öldüğü anlaşılmıştı.

Yargı dizisi 3. sezonda da devam edecek mi? Bakın bu soruya senarist ne yanıt verdi? 37

Adım adım Ceylin ve Ilgaz’ı bu noktaya getiren süreci izliyor 2. sezonda ekran başındakiler. “Ilgaz gerçekten öldü mü, Ceylin mi öldürdü? Ceylin, Ilgaz’ın öldüğünü Eren’den duyunca şok geçirip ‘ben başkasını öldürdüm’ sözleriyle ne demek istedi? Ceylin aslında kimi öldürdü?” gibi pek çok soru yanıtını bekliyor!

Yargı dizisi 3. sezonda da devam edecek mi? Bakın bu soruya senarist ne yanıt verdi? 38

6 ay sonrasının anlatıldığı o sahneleri izleyenler, şimdi bu soruların yanıtını bulmasını heyecanla beklemekte! Bu konunun bir sonraki sezona uzatılmayacağı tahmin edilebiliyor! Ilgaz’sız bir Yargı’nın olmayacağı düşünülünce, 3. sezon için devam kararı gelirse de büyük sürpriz olacak!

Ancak tabii hem kanalın hem de yapımcının diziyi uzatma ihtimali de her zaman var! Kimi dizilerde bu duruma da şahit olduk! Örneğin, 5. sezonda bitirilmesi beklenen Yasak Elma’nın, izleyiciden gelen yoğun istek sonrasında 6. sezona devam etmesi gibi! Yargı için karar hangi yönde olur bilinmez ama sezon sonuna kadar bu sorunun yanıtını net bir şekilde almanın pek mümkün olmadığı da görülüyor!