Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu, 2022 ekranına damgasını vururken, sosyal medyada hakkında en sık bakın neler söylendi?

Sıla Türkoğlu, 2022 ekranına damgasını vururken, sosyal medyada hakkında en sık bakın neler söylendi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kızılcık Şerbeti dizisi ile ekrana gelmeye başlamadan önce de Sıla Türkoğlu, yerli ve yabancı milyonlarca hayrana sahipti. Oyuncu, dünyanın farklı yerlerinde gösterilen dizileri Yemin ve Emanet ile tanınan Sıla Türkoğlu, Show TV’nin yeni dizisinde Doğa karakteriyle giderek daha çok dikkat çekiyor.

Başarılı oyuncu, Doğukan Güngör ile başrolünde yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisiyle Cuma akşamları ekrana gelmekte. Oyunculuktaki başarısı kadar güzelliği ile de beğenilen Türkoğlu, sosyal medyadan merakla takip edilen bir isim.

Dizinin yayınlanmaya başlamasının ardından Sıla Türkoğlu, en popüler kadın oyuncular tablolarından ilk sıraya çıkmaya başladı! Sosyal medyada hakkında binlerce paylaşım yapılan oyuncu, her hafta en popüler kadın oyunculara arasında ilk sırada yer almakta.

Sıla Türkoğlu, 2022 ekranına damgasını vururken, sosyal medyada hakkında en sık bakın neler söylendi? 8

Kızılcık Şerbeti dizisi, 2022’nin son aylarında ekrana gelmeye başlasa da Sıla Türkoğlu ismi yılın öne çıkan isimleri arasına girdi oyuncular kategorisinde! Türkoğlu için çok farklı dillerde binlerce yorum ve mesaj gelmeye devam ediyor.

Adba.tv, yıl boyunca oyuncu hakkında sosyal medyada tekrarlanan sözcüklerden oluşan bir paylaşım yaptı. Buna göre 2022 yılında Sıla Türkoğlu hakkında hayranlarının Türkçe ve farklı dillerde yaptıkları yorumları aşağıda görebilirsiniz.

Sıla Türkoğlu, 2022 ekranına damgasını vururken, sosyal medyada hakkında en sık bakın neler söylendi? 9

Kızılcı Şerbeti’nde birlikte rol aldığı Doğukan Güngör’ün yanı sıra Emanet dizisinde beraber başrolde oynadığı Halil İbrahim Ceyhan’la birlikte sıkça anılmış oyuncunun ismi. Ayrıca yerli ve yabancı hayranlarının güzelliğine iltifat ettiği sözcükler de yer alıyor…