Ana sayfa Sosyal Medya Ve Onur Seyit Yaran, zirveyi Akın Akınözü’nden aldı! Sosyal medyada en popüler erkek oyuncular arasında bakın kimler var?

Ve Onur Seyit Yaran, zirveyi Akın Akınözü’nden aldı! Sosyal medyada en popüler erkek oyuncular arasında bakın kimler var?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Her hafta dizileriyle ekrana gelen oyuncuların hayranları, sosyal medyadan ünlü isimleri yorum yağmuruna tutuyorlar. Yerli ve yabancı dillerde gelen pek çok yorum, oyuncuların popülerlik konusunda yapılan araştırmalara konu olmasını sağlıyor.

Günün, haftanın, ayın en çok konuşulan oyuncuları, dizileri, çiftleri gibi kategorilerle ortaya dikkat çeken tablolar konuluyor. Adba.tv’nin haftalık olarak yaptığı kadın ve erkek oyuncular arasında en popüler olan isimleri ortaya koyan tablolar da ilgi çekiyor.

Son olarak 14-20 Aralık haftasında gelen mesajlarla birlikte haftanın ‘En Popüler Erkek Oyuncular’ tablosunu aşağıda görebilirsiniz. Geçtiğimiz haftalarda Akın Akınözü, zirveyi bırakmayan isim olmuştu. Oyuncu, Tuzak dizisiyle ekrana gelmeye başladıktan sonra, adeta en popüler erkek oyuncular tablosunu sarstı!

Ve Onur Seyit Yaran, zirveyi Akın Akınözü'nden aldı! Sosyal medyada en popüler erkek oyuncular arasında bakın kimler var? 8

Aylarca Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran, listenin ilk sırasında kalmış ve hiç bir oyuncuya geçit vermemişti! Akın Akınözü’nün ekrana dönmesinin ardından bu kez durum değişti! Bir Kaç haftadır popülerlik konusunda biraz düşüş yaşayan Onur Seyit Yaran’ın son tabloda ilk sırada yer aldığı görülüyor! Oyuncu, 81 bin 800 ileti alarak diğer isimleri geçmeyi başardı!

Ve Onur Seyit Yaran, zirveyi Akın Akınözü'nden aldı! Sosyal medyada en popüler erkek oyuncular arasında bakın kimler var? 9

Genç kuşak oyuncuların, daha deneyimli ve ekranda uzun zamandır yer alan isimleri geçtiği bir süreç yaşanmaktaydı. Ancak giderek tablodaki isimler değişiyor! Bu kez daha deneyimli isimlerin tablonun ilk sıralarına doğru hareketlendikleri görülüyor!

Halil İbrahim Ceyhan da zirvedeki çekişmeye karşın sırasını istikrarlı bir şekilde koruyan bir isim olarak dikkat çekmekte! Emanet dizisinde oynayan Ceyhan’ın ardından gelen Alp Navruz da yine bir kaç haftadır listede yer almakta. 4. sırayı koruyan oyuncu, Yürek Çıkmazı dizisiyle ekranlara geliyor.

Çöp Adam dizisinin ekrana gelmeye başlamasından sonra Engin Altan Düzyatan da listeye giriş yaptı üst sıralardan. Oyuncu bu hafta 5. sırada. Yalı Çapkını dizisinin genç ismi Mert Ramazan Demir de yine popüler erkek oyuncular arasında 6. sırada. Teşkilat’ın sevilen oyuncusu Murat Yıldırım ise 7. sırada yer almakta. Listenin 8. sırasında Haktan Zavlak, 9. sırada Erkan Meriç ve 10. sırada da Barış Arduç yer alıyor..