Ana sayfa Dizi Analiz Yargı dizisi 59. bölüm analizi; Ceylin itirafı ve Ömer’in de ihbarı olay oldu!

Yargı dizisi 59. bölüm analizi; Ceylin itirafı ve Ömer’in de ihbarı olay oldu!

tarafından ker_def

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece 59’uncu bölümü yayınlandı. Her anı heyecan dolu olan bölüm seyirciyi ekran başına kilitlerken, dizi tüm kategorilerde en yüksek reytingi alarak gecenin yine birincisi oldu. Peki Yargı dizisinin 59. bölümünde neler yaşandı? İşte tüm detaylar:

Ilgaz kendisine kurulan tuzak sonucu Pars’ın cenaze töreni esnasında gözaltına alınırken Ceylin tüm sürecin takipçisi oldu. Her detayı düşünülen tuzakta Ilgaz’ın ıslak imzalı belgesi, hesap hareketleri ve evinde bulunan tarihi eser onun aleyhine işledi. Eren tuzağı kuranın Yekta olduğunu düşünerek onun ofisini bastı. Yekta ısrarla olayla bir alakası olmadığını anlatmaya çalışırken, Eren Yekta’nın gidip Ilgaz’ın lehine ifade vermesini istedi.

Yekta soluğu Ömer’in yanında alırken ona olanların hesabını sordu. Ilgaz gözaltında olduğu sürede yaşananları düşündüğünde tuzağı Ömer’in kurduğunu anladı. Ceylin, Metin ve Merdan’dan yardım istedi. Merdan ve Metin durumu değerlendirirken geçtiğimiz günlerde eve Eyüp’ün geldiğini hatırlayarak Eyüp’ü araştırmaya başladılar. Gözaltındaki Ilgaz’ın yanına gelen Turgut Ali Ilgaz’la yaptığı konuşmada ona inanmadığını ima etti.

Metin Tuğçe’den Eyüp hakkında bilgi aldı. Yekta Ilgaz lehine ifade verip arabaya bindiği esnada arabaya bıçakla Ceylin binerek Yekta’yı tehdit etti. Yekta kendisinin olayla bir alakası olmadığını söylerken her şeyi Ömer’in tasarladığını söyledi. Ömer’i ele verecek delili bulmak için Ceylin’den zaman isteyen Yekta, Ömer’den korktuğunu Ceylin’e itiraf etti. Tuğçe’den aldığı bilgilerle Çınar’ın yanına giden Metin, Çınar’a yaşananları anlattı ve Eyüp’ün eşyalarını alıp kaçıp gittiğini anladılar.

Ömer’le iş birliği içinde olan Eyüp, Ilgaz’ın imzasını taklit ettikleri yazıcıyı Ömer’in ofisinden alarak imha eder. Yekta Ömer’in yaptığı tüm masrafların dökümünü muhasebeciden isterken gelen dökümde imza taklit eden yazıcı ve her hafta aynı gün pastaneden aldığı pasta dikkat çekti. Pastanın izini süren Yekta, bir bakım evine ulaşırken orada Ömer’in annesi Esin’i buldu. Esin’e Ömer’den bahseden Yekta aldığı ‘Ömer öldü’ cevabıyla şok oldu.

Yekta öğrendiği bilgileri Ceylin’e anlattı. Ceylin gözaltında olan Ilgaz’ın yanına gittiğinde ona Kesik’i gömdüğünü itiraf etti. Duruşmaya çıkmadan önce Eren Ömer’i Ilgaz’ın yanına getirdi. Ömer’in yakasına yapışan Ilgaz her şeyi bildiğini ve peşini bırakmayacağını söyledi. Ömer baroya giderek Ceylin hakkında ihbarda bulundu.

Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer alırken, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Yurdaer Okur, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Doğaç Yıldız, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş’in yer aldığı usta ve genç isimler bir araya geliyor.

Yargı yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…