Ana sayfa Sosyal Medya Selahattin Paşalı ile ilgili güzel şeyler duyuyoruz, bunun sırrı nedir?

Selahattin Paşalı ile ilgili güzel şeyler duyuyoruz, bunun sırrı nedir?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Selahattin Paşalı, şu sıralarda Ömer isimli Star TV dizisinin başrolünde bulunuyor. Gökçe Bahadır ve Simay Barlas ile partnerlik yapan oyuncu, güçlü bir hikayenin ana merkezinde olması nedeniyle de son dönemde bir hayli dikkatleri çekti.

Geçen yıl Netflix’te yayınlanan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisiyle de çok konuşulan Paşalı, ayrıca Aşk 101 isimli dijital dizi projesinde de Osman karakteri gündemi bir hayli meşgul etmişti.

Selahattin paşalı’nın 2017 yılında Kalp Atışı dizisi ile başlayan ama 2020 yılındaki Babil dizisindeki Hakan karakteriyle öne çıkmasıyla devam eden süreç, şimdi de Ömer dizisinde milyonları etkileyen performansıyla kariyerinin zirvesine doğru ilerledi.

Henüz daha genç ve yolu açık olan oyuncu hakkında da çok olumlu yorumlar yapılıyor. Sosyal medyada da bu olumlu havanın izlerini sürekli görebilirsiniz. Peki Selahattin Paşalı’nın sırrı ne?

Berrak Tüzünataç da bu soruyu meslektaşı ile sohbet ettiği programda şu sözlerle sordu: “Benim seninle ilgili ilk aklıma gelen şey, tanışmıyorduk, bugün tanıştık. İnanılmaz sevilen birisi olman. Bulunduğumuz sektörde ve benim çevremde heteroseksüel erkek fobisinin pik yaptığı bir dönemde, sürekli, inanılmaz ve güzel şeyler duyuyorum seninle ilgili. Bunun sırrı nedir, Selahattin? Çok mu mutlu bir çocukluktur bu?”

Selahattin Paşalı ile ilgili güzel şeyler duyuyoruz, bunun sırrı nedir? 7

Berrak Tüzünataç aslında bu soru ile birçok kişinin de aklından geçeni ortaya koymuş oldu. Bu sorunun yanıtını vermekte zorlanan Selahattin Paşalı da, meslektaşından böyle övgü dolu sözler duyarken mahcubiyetini de sesine yansıtarak şöyle konuştu:

“İnan bilmiyorum, böyle bir soruya nasıl yanıt verilir, onu da bilmiyorum. İnsan mahcup oluyor, utanıyor, ne bileyim işte konuşamadım, bulamadım o doğru şeyi.

Çocukluk deyince aile ile çok bağlantısı var. Benim annem ve babam da Bodrum’da sevilen insanlar, hep de böyle gördüm. Galiba rol modelin de onlar olduğu için onlara özeniyorsun. Bize hep iyilik öğrettiler, kötülük yok, içimizde yok. Belki yapısal bir şey bu. Belki yapıyoruzdur istemeden de olsa. Hep iyi niyet öğrettiler bize, galiba ondan kaynaklı bir şey. Benim bir kıskançlığım yok, kimse ile alıp veremediğim bir şey yok.”

Selahattin Paşalı, sadece bu dönemde değil okul yıllarında da arkadaşları arasında sevilen birisi olduğunu ifade etti, bazen bunu maske yaptığını ve teşekkür etmek ile lütfen demenin bütün kapıları açtığını öğrendiğini de sözlerine ekledi.