Ana sayfa Dizi Analiz Yargı dizisi 79. bölüm analizi!

Yargı dizisi 79. bölüm analizi!

tarafından ker_def

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Yargı dizisinde 79. bölüm geride kaldı. Pazar akşamı yine çok iyi reytingler elde ederek AB ve ABC1 gruplarında birincilik elde eden Yargı dizisinde, Metin Kaya karakterini canlandıran Hüseyin Avni Danyal da hikayeye veda etmiş oldu.

Peki 79. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar: Kadir’i rüyasında vurup öldürdüğünü gören Ilgaz, işe dönmeye karar verdi. Ilgazların aile apartmanının girişine Aylinler taşındı. Aylin her fırsatta Osman’dan onlara yaşattıklarının acısını çıkartırken; Osman Aylin’in ondan sakladığı paraları gördü ve çok kırıldı.

Emniyete gelen bir ihbar üzerine bir eve giden Eren, çökertilen örgütten kurtarılan Meltem’in babasının bıçaklanarak öldürüldüğünü gördü. Meltem ve ailesi ifade için emniyete getirilirken; Ceylin ve Yekta onların avukatlığını üstlendi. Merdan Metin’in kıyafetlerini toparlamaları gerektiğini söylediğinde herkes bir parça aldı. Gül’ün de gömleğini aldığını gören Aylin ve Ceylin bu duruma çok şaşırdı.

Parla, Çınar’ın haline çok üzülüp ne yapacağını bilemedi. Ona yardımcı olmaya çalışsa da Çınar Parla’ya hiç yaklaşmadı. Çınar yeni telefonunu açtığında babasının ölmeden önce ona gönderdiği mesajı dinleyip yıkıldı ve abisi Ilgaz’dan hesap sordu. Babasının ondan nefret ettiğini düşünen Çınar’ı Ilgaz ne kadar ikna etmeye çalışsa da Çınar tüm içindekileri ortaya döküp evden gitti.

Eve dönmeyen Çınar’ın nerede olduğunu tahmin eden Parla onu eski gittikleri boş binada dağılmış halde buldu. Bölümün sonunda Ilgaz ve Ceylin arasında katilin kim olduğuna dair yaptıkları konuşma yeni bölüme dair merakı arttırdı.