Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi başlarken, başrol oyuncusu Pınar Deniz’den bir itiraf geldi!

Yargı dizisi başlarken, başrol oyuncusu Pınar Deniz’den bir itiraf geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz, yeni dizisi Yargı’dan merakla beklenen ilk bilgiyi verdi! Yargı dizisi büyük bir iddia ile ekrana gelmeye hazırlanıyor… Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz ikilisi, Aşk 101 dizisinden sonra bir kez daha aynı projede buluştu. Kanal D ekranında yayınlanacak olan yeni dizi bir hukuk draması olarak ekranda yerini alacak.

En son Aşkın Kıyameti filminin çekimlerinde yer alan Pınar Deniz, sette Yiğit Kirazcı ile yakınlaşmış ve ikilinin aşkı başlamıştı. Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı, İstanbul’da birlikte görüntülendi. Yeni dizisi Yargı hakkında bilgi veren Pınar Deniz, “Kaan ile beraber Yargı dizisi başlayacak. Herhalde bu ay sete başlarız diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

Yargı dizisinin Ağustos ayının ilk haftasında çekimlerine başlayacağı bilgisi gelmişti. Ancak Pınar Deniz de net bir tarih vermedi ama çekimlerin yakında başlayacağını ifade etti. Sevgilisi Yiğit Kirazcı’nın okuma provasına geldiklerini anlatan Pınar Deniz, “Ben spordan çıktım geldim” diye konuştu.

Yargı dizisi başlarken, başrol oyuncusu Pınar Deniz'den bir itiraf geldi! 7

2018 yılında yer aldığı Bir Deli Rüzgar isimli televizyon dizisinden 3 yıl sonra Kırmızı Oda’da Nazlı karakteri ile konuk oyunc olan Pınar Deniz, bir bölüm de Menajerimi Ara’da görünmüştü. Oyuncu, uzun süredir başrolünde yer aldığı bir televizyon dizisi bekleyen hayranlarına Yargı ile bir sürpriz yapacak.

Dijital projelerde yer aldığını ama uzun süredir televizyonda olmadığını anlatan Pınar Deniz, “Kırmızı Oda’da konuk oyunculuğum vardı, benim için şimdi televizyon yeni. İkisi çok farklı şeyler değil. Biraz yorucu tabii ki televizyon, internet işine göre. Ama ben televizyonda olmayı özledim” açıklamasında bulundu.