Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı’dan aşkları hakkında ilk açıklama geldi!

Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı’dan aşkları hakkında ilk açıklama geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda ekranda iki farklı dizide yer alacak olan Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı, hukuk konulu iki farklı yapımla yeni dönemde yine isimlerini duyuracak. Aşkın Kıyameti isimli filmde bir araya gelen ve sette de aşkları başlayan ikili ilk kez el ele görüntülendi.

Birbirleri ile samimi hallerinin kameralar tarafından kayıt edilmesinden rahatsız olmayan ikili, ilk aşk röportajıyla da dikkatleri çekti. Yılmaz Erdoğan’ın senaryosunu yazdığı Aşkın Kıyameti filminin çekimleri Fethiye’de gerçekleştirildi. Sette yakınlaşan ve çekimler bittikten sonra da tatile çıkarak aşklarını sergileyen ikili İstanbul’a döndü.

Pınar Deniz ile Yiğit Kirazcı'dan aşkları hakkında ilk açıklama geldi! 7

Bebek’te birlikte görüntülenen ikili ilk kez kameralar karşısında rahat tavırlar sergiledi. Pınar Deniz, “Güzel gidiyor. Genelde evdeyiz, pek çıkmıyoruz. İkimizin de projesi başlayacak. Güzel yani her şey” açıklamasında bulundu.

Dijital projelerde sıklıkla görmeye başladığımız Pınar Deniz, televizyon ekranında yer almayı da özlediğini sözlerine ekledi.

Aşkları yeni başlayan çiftin iki farklı televizyon dizisinde yer alması ileride birlikte zaman geçirmelerini de zorlaştıracak. Bunu nasıl aşacakları sorulunca Pınar Deniz, “İşini seviyorsan bir şekilde tölere ediyorsun diye düşünüyorum. Gerçekten çok yorucu, özellikle kamera arkası için çok yorucu. Biz işimizi çok sevdiğimiz için, bir şekilde orayı tölere ediyoruz” dedi.