Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi final mi yapacak, devam mı edecek? Kafalar karıştı, herkesin gözü Kanal D’de!

Yargı dizisi final mi yapacak, devam mı edecek? Kafalar karıştı, herkesin gözü Kanal D’de!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle pazar akşamları buluşan Yargı dizisinin hikayesinde yaşanan gelişmeler, olayların hızlanması, Ilgaz karakterinin öleceğine yönelik beklenti, birçok izleyiciye finale doğru gittiği havası veriyor.

Özellikle de Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğü şeklinde anlaşılan sezon başında paylaşılan görüntülerden sonra birçok kişi Yargı dizisinin sezon sonunda final yapacağını düşündü. Ancak Kanal D’nin böyle etkili reytingler alan bir projeyi bitirmesi de çok mantıklı değil.

Senarist Sema Ergenekon’un güçlü hikaye sunumu ile Yargı dizisi çok iyi bir noktaya geldi. Ergenekon, zaten sete çıkmadan 2 yıl önce başladığı ve birçok düzenlemeden sonra ortaya çıkardığı Yargı dizisinde yine herkesi ekrana çekebilecek hikayeler oluşturabileceğini kanıtladı. Yani dizinin devam etmesi durumunda hikaye noktasında sıkıntı olmayacaktır.

Kanal D’nin de çok iyi reytingler gelirken Yargı dizisinin devam etmesini isteyeceği düşünülüyor. Disney Plus ile özel anlaşması olan ve platforma Aktris isimli yeni dizi çeken Pınar Deniz’in Fox TV’den başka bir kanalda dizisinin yayınlanamaması konusu da öne sürülebilir.

Ancak anlaşmadan önce süren projeler konusunda platformlar ile yapımcılar arasında anlaşmalar yapılıyor. Bunun örneğini de Demet Özdemir’de görmüştük.

Yargı dizisi final mi yapacak, devam mı edecek? Kafalar karıştı, herkesin gözü Kanal D'de! 7

Sezon başından bu yana Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Ilgaz karakterinin ölmesini bekleyen izleyiciler için de hikaye kurgusu üzerinden diziye zarar vermeden bir formül üretilir.

Sonuç olarak, Yargı dizisinin devam etmesi için her şey var. Ancak hem izleyicilerde oluşan sezon sonunda final yapacağı beklentisi hem de internet ortamında yayılan final olacağına yönelik bilgiler kafaları karıştırıyor.

Yargı dizisi için devam edeceği yolunda iddialar da ortaya atılıyor. Final mi yapacak yoksa devam mı edecek? İşte bu soru soruluyor ve Kanal D’nin meraklı izleyicileri tatmin edecek bir yanıt vermesi bekleniyor.