Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun, en yakın rakibine açık ara fark attı! Sıla Türkoğlu ile Demet Özdemir daha çok bekler!

Su Burcu Yazgı Coşkun, en yakın rakibine açık ara fark attı! Sıla Türkoğlu ile Demet Özdemir daha çok bekler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada Adba TV tarafından her hafta yapılan “en popüler kadın oyuncular” araştırmasında 18-24 Nisan tarihleri arası için yapılan araştırmada yine birinciliği Su Burcu Yazgı Coşkun elde etti. Bir hafta içinde paylaşılan iletiler üzerinden yapılan değerlendirmede Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterini canlandıran Coşkun için twitter üzerinde 75 bin 700 paylaşım yapıldığı ortaya çıktı.

Su Burcu Yazgı Coşkun, en yakın rakibi Sıla Türkoğlu’na fark atarak yine birincilik kürsüsünü kimseye kaptırmadı. Emanet dizisiyle parlayan ve sezon başından bu yana da Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa karakteri ile iyi bir çıkış yakalayan Sıla Türkoğlu ise, 46 bin 100 ileti ile ikinci sırada bulunuyor.

Bu ikiliyi takip eden Demet Özdemir’in ise 28 bin 700 iletide kalması dikkatlerden kaçmadı. Engin Akyürek ile birlikte Adım Farah dizisinin başrol oyuncusu olan Demet Özdemir, yine etkili dram sahneleri ile milyonları ekrana çekiyor. Dizinin başlamasından bu yana 9 bölüm geride kaldı ve Demet Özdemir’in sosyal medyada en popüler kadın oyuncular arasında yer alması da hayranlarının projeye verdiği desteğin de bir sonucu oldu.

Yüz Yıllık Mucize dizisiyle Star TV ekranında yer alan Ebru Şahin’in dördüncü olduğu listede, yine aynı kanaldaki Çöp Adam dizisinin kadın başrolü Elçin Sangu ise beşinci durumda bulunuyor.

En popüler kadın oyuncular listesinde sırasıyla yer alan diğer isimler ise şöyle: “Afra Saraçoğlu, Melis Minkari, Bensu Soral, Rabia Soytürk ve Melis Sezen.”

Bu listeye bakınca, sezonun en başarılı ve en iyi reytingleri alabilen Yalı Çapkını dizisinin başrol kadın oyuncusu olan Afra Saraçoğlu’nun altıncı sırada kalması, sosyal medyada yeterince destek bulmadığı düşüncesi de akla geliyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun, en yakın rakibine açık ara fark attı! Sıla Türkoğlu ile Demet Özdemir daha çok bekler! 7