Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi geri döndü ama reytinglerde daha büyük şaşkınlık Tozluyaka dizisinde yaşandı!

Yargı dizisi geri döndü ama reytinglerde daha büyük şaşkınlık Tozluyaka dizisinde yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yaz döneminde pazartesi akşamları izleyicilerle buluşan ama Eylül ayı ile birlikte kış döneminde pazar günlerine alınan Tozluyaka dizisinin akıbetini hayranları çok merak ediyor. Dizinin reytinglerde ciddi bir düşüş yaşayıp da erken final yapması izleyicilerin en büyük kabusu oldu.

Özellikle de Pazar akşamlarının etkili dizileri Yargı ile Teşkilat başladığı zaman Tozluyaka’nın ciddi bir izleyici kaybı yaşayabileceği endişesi vardı. Fakat bu endişelerin çok da doğru olmayabileceği 18 Mayıs pazar gününün reytingleri ile gözler önüne serildi. Evet, Yargı dizisi Kanal D ekranında ikinci sezona başladı ve yine çok başarılı sonuçlar elde etti.

35. bölümü ile Yargı dizisi tüm kategorilerde birincilik almayı başardı. Dizinin AB ve ABC1 kategorilerinde çok iyi reytingler elde etmesine rağmen, tüm kişilerde ortalamanın biraz üzerinde yer alması dikkat çekti. Peki bu noktada Tozluyaka dizisi ne yaptı?

Beklendiği gibi Yargı dizisinin başlaması, Tozluyaka’nın ciddi bir izleyici kaybı yaşamasına yol açmadı. On ikinci bölümü yayınlanan Fox TV’nin gençlik dizisi, tüm kişiler kategorisinde Yargı’nın reytinglerinin biraz gerisinde ama iyi bir oran elde etti. Böylelikle günü ikinci tamamlayan Tozluyaka, AB’de düşük kalsa da ABC1’de de yine ortalamaya yaklaşan oranlar elde edebildi.

Yargı dizisi geri döndü ama reytinglerde daha büyük şaşkınlık Tozluyaka dizisinde yaşandı! 7

Birçok dizi hayranı tüm kişiler kategorisinde Yargı dizisiyle rekabet edebilecek düzeydeki reytinglerden memnun. Beklenenden daha az izleyici kaybı yaşanması ise dizinin hayranlarına umut verdi.

Elbette ki Teşkilat dizisi üçüncü sezonu ile başladığında yine bir izleyici kaybı yaşanabilir. Ancak Tozluyaka’nın sadık bir kitlesinin olduğu, diziyi her şartta destekleyeceğine yönelik mesajın da 12. bölüm reytingleri ile verildiğini görmek gerekiyor.

Tozluyaka dizisi şayet tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde oranlar elde etmeye devam eder ise bu dizi adına sevindirici bir gelişme olur. Ancak önümüzdeki haftalarda Teşkilat’ın da başlaması ile bu kategoride ciddi bir düşüş yaşanır ise, Fox TV’nin diziyi uzun süre ekranda tutmayacağını herkes gayet iyi biliyor.