Ana sayfa Sosyal Medya Lizge Cömert ile Yiğit Koçak’ın bu kadar iyi partner olmasının arkasında bir sırları var!

Lizge Cömert ile Yiğit Koçak’ın bu kadar iyi partner olmasının arkasında bir sırları var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisinin üçüncü sezonundan yeni bölümler Cumartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Lizge Cömert ile Yiğit Koçak da yine hayranlarını etkileyen Süsen ve Ömer karakterleri ile hikayenin merkezinde yer alıyor.

Ömer, fakirlikten zenginliğe doğru geçiş yaparken bazı karanlık yönleriyle ekrana yansırken, Süsen ise onun bu yeni halinin ilişkilerine zarar vermesinden korkuyor. Perde arkasında ise Süsen ile Ömer karakterlerinin bu kadar başarılı bir uyum yakalamasının altında bir sır var.

Yiğit Koçak ile Lizge Cömert ikilisi bu dizi sayesinde kariyerlerinin en büyük fırsatını yakaladı, şimdiye kadar da bunu iyi değerlendirdi. İyi performanslar ortaya koyan iki genç oyuncu, uyumlu ve enerjik halleriyle de dizinin milyonlarca hayranı tarafından destek görüyor.

Onların bu kadar başarılı uyum yakalamalarının altında ise güçlü bir arkadaşlık bağı kurmaları ve birbirleri ile her şeyi konuşabiliyor olmaları yatıyor. Birbirlerine karşı çok açık sözlü olan, her türlü konuyu konuşabilen iki genç oyuncu, bu sayede de birbirlerini tanımakta zorlanmadı.

Lizge Cömert ile Yiğit Koçak'ın bu kadar iyi partner olmasının arkasında bir sırları var! 7

Lizge Cömert, “Fazlasıyla uyumluyuz. Onun dışında da arkadaş olduğumuz için zaten her konu hakkında konuşuyoruz, dertleşiyoruz” diye konuştu.

Yiğit Koçak da çok uyumlu olduklarını kabul etti ve akıllarından geçen her şeyi konuşabileceklerini ifade etti.

İki genç oyuncunun birbirlerine karşı açık sözlü olmaları ve her türlü konuyu paylaşabilmeleri, arkadaşlıklarının da çok gelişmesini sağladı. Bu durumun da dizinin sahnelerinde Süsen ve Ömer’in aşk ilişkisinin izleyiciler tarafından gerçekçi olarak algılanmasında önemli bir rolü bulunuyor.