Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisi için heyecan arttı, fanlar Eylül ayını sabırsızlıkla bekliyor!

Yargı dizisi için heyecan arttı, fanlar Eylül ayını sabırsızlıkla bekliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin geçen sezona imzasını atan başarılı dizisi Yargı’nın ikinci sezon çekimleri için sete çıkmaya çok az kaldı. Heyecanla beklenen yeni sezonun ilk bölümünün yazımının tamamlandığını da kısa bir süre önce senarist Sema Ergenekon duyurmuştu.

Geçen sezon reytingleri alt üst eden Yargı dizisi yine büyük heyecanlara gebe. Dizinin ikinci sezonu için hazırlıklar tam gaz sürüyor. Kısa süre önce senaryo ve yapım ekibinin paylaştığı fotoğraf, çekimlerin yakın zamanda başlayacağının da bir göstergesiydi.

Bu arada Yargı’nın Twitter hesabından da zaman zaman yapılan paylaşımlar, diziye olan heyecanı arttırıyor. Fanlar da harekete geçmiş durumda!

Fan hesabından dizinin ikinci sezonu için geri sayımın başladığı belirtildi ve şöyle denildi: “#Yargı için geri sayım başladı ! ❤Yeni sezonun ilk bölümü için son 30 gün ! ???????? Efsane geri dönüyor ????????”.

Bu paylaşımın üzerine dizinin izleyicileri heyecanlarını yorumlarda paylaşmaya başladılar. Kanaldan yayın tarihi net olarak verilmese de kulislerde şimdiden bu tarih dillendirilmekte…

Yargı dizisi için heyecan arttı, fanlar Eylül ayını sabırsızlıkla bekliyor! 7

Yargı dizisi ilginç bir sezon finali yapmıştı. Sezon sonuna doğru bir kaç bölüm kısa sahnelerle altı ay sonrası gösterilmiş ve final bölümünde Ilgaz ile yeniden evlenen Ceylin’in onu öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Ne oldu, neden Ceylin Ilgaz’ı öldürdü, gerçekten öldürdü mü, olayın içinde başka bir iş mi var? Bu ve bunun gibi pek çok soru izleyenleri yaz boyunca uğraştırdı.

Yargı’nın ikinci sezon ilk bölümünün senaryosu yazıldı bile. Senarist Sema Ergenekon sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bunu duyurmuştu. Dolayısıyla ekibin sete çıkmasına da çok az zaman kaldı. Yargı dizisinin ikinci sezon ilk bölümü eylül ayının ortasında izleyiciyle buluşması bekleniyor.