Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni dizisine gelen eleştirilere yanıt, dizinin kötü adamı Süleyman’ı canlandıran Alper Atak’tan geldi

Duy Beni dizisine gelen eleştirilere yanıt, dizinin kötü adamı Süleyman’ı canlandıran Alper Atak’tan geldi

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Star TV’de perşembe akşamları izleyiciyle buluşan yaz dizisi Duy Beni, başladığı günden itibaren ilgiyle izlenen bir yapım oldu.

Liselerde yaşanan zorbalık problemine dikkat çeken ve bazı sahneleriyle izleyicilerin tepki vermesine neden olan  Duy Beni’ye yönelik özellikle sosyal medyada bir takım eleştiriler yapılıyor. Dizide ‘Süleyman Gerçek karakterine hayat veren oyuncu Alper Atak, lise öğrencilerinin öpüşme, zorbalık ve entrika dolu sahnelerinden dolayı sosyal medyadan gelen tepkilere cevap verdi.

Duy Beni dizisine gelen eleştirilere yanıtı dizinin kötü karakteri verdi!.. 3

Milliyet Cadde’de yer alan habere göre usta oyuncu,  gelen tepkilere şu şekilde cevap verdi. “Hayatın içerisinde olan zorbalığın olmadığı hiçbir yer yok. Biz de hayatın içerisinde olmayan hiçbir konuyu işlemiyoruz. Hayatın içinde olan konuları işliyoruz. Kötü örnek olacağımızı düşünmüyorum.”

Dizide kötü karakteri canlandıran Atak, rolüne gelen tepkiler için de, “Benimki de Erol Taş gerçeği. Ara ara tatlı tepkiler oluyor. Normal karşılıyoruz artık. İzleyici karakterle bağ kuruyor. Seviyor veya sevmiyor” ifadelerini kullandı.

Öte yandan eleştirilere rağmen, başarılı genç oyuncularıyla dikkat çeken dizi geçtiğimiz ay dünya çapında bir başarıya imza attı. Instagram’da takipçi sayılarıyla ilgili raporlama yapan The Whit’in verdiği bilgiye göre Duy Beni temmuz ayında tüm dünyada takipçi sayısını en çok artıran dizi oldu. Duy Beni, temmuz ayında 673 bin takipçi topladı.