Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi yeni bölüm beklenirken resmi sosyal medya hesabından merak arttırıcı paylaşım geldi!

Yargı dizisi yeni bölüm beklenirken resmi sosyal medya hesabından merak arttırıcı paylaşım geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, bu hafta ara verdi. Bir gün önce yılbaşı olması ve dizinin yeni bölüm tarihinin 1 Ocak’a denk gelmesi nedeniyle ekrana bir haftalık ara verildi. Diziyi ekranda göremeyen izleyiciler ise yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı hakkında bilgi edinmeye çalışıyor.

Bir aksilik olmazsa Yargı dizisinin 50. bölümünün 8 Ocak Pazar akşamı yayınlanması bekleniyor. Ancak dizilerin her yıl Ocak ayının ilk haftası ve ikinci haftasında ara vermesi de söz konusu olmakta. Bu nedenle yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmayan dizinin yeni bölüm tarihi de merakla bekleniyor.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldıkları Yargı dizisi, heyecanlı bir bölümle ekrana gelmişti. 49. bölümde, Serdar cinayetinden yargılanan Parla’yı kaçıran Ceylin, yeğeni ile büyük aşkı, eşi Ilgaz arasında kaldı.

Yargı dizisi yeni bölüm beklenirken resmi sosyal medya hesabından merak arttırıcı paylaşım geldi! 11

İçi kan ağlasa da evliliğini bitirebilecek bir karar vererek Parla’yı yurtdışına kaçırmak isteyen Ceylin, Ilgaz’ın durumu anlayıp engel olması sonrasında bu kez de Metin amirin desteği ile Parla’yı karakoldan kaçırdı! Ilgaz’ın, bu durumun Ceylin’in başının altından çıktığını bilmesiyle kızgınlığının daha da artması sonrası, ikilinin arası iyice açıldı. Parla’yı tam alt katlarında, Ilgaz’ın babasının evinde saklanmasını sağlayan Ceylin, avukatlığını üstlendiği diğer kişilerle birlikte Parla’nın tutuksuz yargılanması için uğraştı ve başardı!

Yargı dizisi yeni bölüm beklenirken resmi sosyal medya hesabından merak arttırıcı paylaşım geldi! 12

Bu arada, 49. bölüm fragmanında yayınlanan ancak dizinin ekrana gelen bölümünde yer almayan bir sahne, büyük merak konusu oldu! Ilgaz ve Ceylin’in elele mahkeme huzurunda durdukları ve daha sonra ellerini ayırdıkları o sahne, boşanma davalarından bir sahne olarak algılanmıştı. Herkes, ikilinin boşanıp boşanmadığını merak etti ama bu sahne 49. bölümde yoktu!

Ceylin, bölüm sonunda elinde boşanma dilekçesi ile Ilgaz’ın odasına girerek “Bitirelim mi artık şu işi?” derken, Ilgaz kağıda ve Ceylin’e bakakalmıştı. Ilgaz’ın dilekçeyi imzalayıp imzalamadığı son sahnede yer almadı. Bu sahnenin sonrasında Ceylin, elindeki kağıtla Ilgaz’ın odasında çıktı ve yüzünde ne olduğu tam da anlaşılamayan bir ifadeyle ağır ağır koridorda yürüdü!

Yargı dizisi yeni bölüm beklenirken resmi sosyal medya hesabından merak arttırıcı paylaşım geldi! 13

Bu esnada Ilgaz da çıkıp arkasından bakmaktaydı! Ceylin’in belli belirsiz gülümsemesi, Ilgaz’ın boşanmayı kabul etmediği, imzalamadığına yoruldu izleyenler tarafından.

50. bölümü en çok da bu nedenle bekleyen izleyenlerin heyecanını arttıran yeni bir paylaşım geldi! “Sizce Ilgaz boşanma dilekçesini imzaladı mı?” sorusuyla yayınlanan paylaşım heyecan yaşatırken, Yargı’nın resmi twitter hesabından da bir başka paylaşım yapıldı.

Yargı dizisi yeni bölüm beklenirken resmi sosyal medya hesabından merak arttırıcı paylaşım geldi! 14

Sorunun yanıtı merakla bekleniyor. Yeni bölüm tarihi ise henüz netleşmedi. Ancak izleyicilerin bu konudaki fikirleri de soruldu. Yargı dizisinin twitter hesabından mini bir anket yapıldı. “Sence, Ilgaz boşanma dilekçesini imzaladı mı?” sorusuna ‘Evet’ yanıtı verenlerin oranı yüzde 34,8 iken ‘Hayır’ yanıtını verenlerin oranı ise yüzde 65,2 oldu…

 

Yargı dizisi yeni bölüm beklenirken resmi sosyal medya hesabından merak arttırıcı paylaşım geldi! 15

Görünen o ki izleyiciler de Ceylin’in son sahnedeki belli belirsiz gülümsemesi, ağlayarak çıkmaması ve mimikleri nedeniyle ya da ikilinin aşkına olan inançlarından dolayı boşanacaklarına inanmıyor! Tabi ki bir temenni olarak da pek çok izleyicinin ‘Hayır’ yanıtını vermiş olması muhtemel!

Neler olacağını 50. bölümde hep birlikte izleyeceğiz ancak senarist Sema Ergenekon’un, çok sevilen çifti bir cinayete götüren olaylar ağında neler yaşanacağı da ayrıca merak konusu!