Ana sayfa Dizi Haberleri Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başarısında asıl büyük pay ne Ertan Saban’da ne Devrim Özkan’da, başka birisinde!

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başarısında asıl büyük pay ne Ertan Saban’da ne Devrim Özkan’da, başka birisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi tahmin edilenden daha başarılı bir proje olarak öne çıkıyor. Ertan Saban’ın muhteşem performansının yanı sıra Songül karakterini özümseyen Devrim Özkan’ın etkileyici çıkışı ile dizinin başrol çiftinin çok iyi birer seçim olduklarını herkes konuşuyor.

Sosyal medyada da çok güçlü bir etkileşim ortamı bulan dizi için 2023 yılının da iyi bir şekilde geçmesi bekleniyor. Dizinin reytingleri daha iyi olabilirdi ama perşembe akşamları Camdaki Kız ve Aldatmak gibi çok etkili iki dizinin olduğu düşünülür ise Gelsin Hayat Bildiği Gibi gayet iyi reyting sonuçları elde ediyor.

Dizinin bu büyük başarısında asıl pay sahibi ise tüm bu ortamı kurgulayan ve hikayenin milyonların ilgisini çekmesini sağlayan kişi Gani Müjde… Ünlü yazar ve senarist Gani Müjde’nin izleyicilerin ekranda görmek isteyebileceği bir hikaye kurgusu ortaya çıkartması ve genel konsepti de çok başarılı şekilde oluşturması ile birlikte Gelsin Hayat Bildiği Gibi projesi başarılarla anılıyor.

Dizide Songül olarak izlediğimiz Devrim Özkan yaptığı açıklamada bu başarının altında yatan asıl şeyin hikaye olduğuna vurgu yaptı. Ünlü oyuncu, ” “Temeli tabii ki hikaye. Gani Müjde bize çok güzel bir hikayeyle geldi. Bütün karakterlerin arka planı çok doluydu, hikayeleri çok kuvvetliydi” diyerek aslında projenin milyonlara ulaşmasının nedenini de açıklamış oldu.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başarısında asıl büyük pay ne Ertan Saban'da ne Devrim Özkan'da, başka birisinde! 8

Gani Müjde’nin oluşturduğu karakterler dikkat çekici ve bu karakterler için seçilen oyuncular da çok yerinde seçimler oldu. Bu temel üzerine oyuncuların da karakterlerin ruhunu iyi yansıtması ile birlikte ortaya başarılı bir dizi çıktı.

Devrim Özkan, canlandırdığı Songül karakterine kendisini ne kadar yakın hissettiğini ifade etti. Oyuncu, ayrıca rol arkadaşlarının da benzer bir durumu yaşadıklarına şu sözlerle değindi:

“Benim karakterim de bana çok hitap eden bir karakter oldu. Sanıyorum diğer oyuncu arkadaşlarıma da böyle hissettirdi hikaye ki herkes işine dört elle sarıldığı için bence şu anki durumumuzdayız.”

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden hem yapımcıların hem de senaristlerin alması gereken en önemli ders de Devrim Özkan’ın sözlerinde gizli.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başarısında asıl büyük pay ne Ertan Saban'da ne Devrim Özkan'da, başka birisinde! 9

Oyuncuların dört elle sarılabilecekleri bir hikaye her şeyin temelini oluşturuyor. Ayrıca her karakter için doğru oyuncu seçimi de başarının anahtarlarından birisi.

Eğer ekip hikayeye inanır ise bunun sonucunda izleyiciler de o projeye inanıyor ve reytingler çok iyi geliyor.

Devrim Özkan, “Oyuncuların hikayeye, ekibine inanması çok önemli. İnandıktan sonra zaten böyle şeyler oluyor. Bize de böyle bir şans verildi, bu yüzden çok güzel ilerliyoruz” diyerek projenin başarısının nedenlerini çok anlamlı bir şekilde açıkladı.