Ana sayfa Sosyal Medya 2022’nin sosyal medyada en popüler kadın oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun! Deniz Baysal, Aslıhan Malbora, Sıla Türkoğlu da ilk 10’da!

2022’nin sosyal medyada en popüler kadın oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun! Deniz Baysal, Aslıhan Malbora, Sıla Türkoğlu da ilk 10’da!

tarafından zk zk

2022’nin sosyal medyada en popüler kadın oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun! Deniz Baysal, Aslıhan Malbora, Sıla Türkoğlu da ilk 10’da!

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Farklı kanallarda yayınlanan dizileriyle ekrana gelen oyuncular, yer aldıkları yapımlarıyla sosyal medyanın gündeminde de ön sıralara çıkıyor. Bazı oyuncular var ki yıl boyunca dillerden düşmediler!

Bu isimler arasında Kardeşlerim dizisinde Asiye karakterini oynayan genç kuşak oyunculardan Su Burcu Yazgı Coşkun, 2022’nin en çok konuşulan, en popüler kadın oyuncusu oldu! Sosyal medya analizleri yapan platform Somera’nın yaptığı araştırmaya göre, oyuncuya yıl içinde 47 milyon 600 bini geçen ileti geldi!

Her hafta Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim ile ekrana gelen Su Burcu Yazgı Coşkun, günün ve haftanın da en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı yıl boyunca. Sene sonunda da izleyicilerden, hayranlarından gelen ileti sayılarıyla oyuncu, kendisinden çok daha deneyimli isimleri gölgede bıraktı popülerliği konusunda!

‘2022’nin en çok konuşulan kadın oyuncuları’ arasında ilk 10’da yer alan isimleri aşağıdaki tabloda görebilirsiniz…

2022'nin sosyal medyada en popüler kadın oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun! Deniz Baysal, Aslıhan Malbora, Sıla Türkoğlu da ilk 10'da! 8

Listenin 2.sırasında, 2011 yılında Derin Sular dizisiyle ilk kez ekrana gelen ve 3 sezondur TRT1’de yayınlanan Teşkilat dizisinin oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu yer alıyor. Su Burcu Yazgı Coşkun’un aldığı 46 milyona yakın iletiye karşın Deniz Baysal’a ise 15 bine yakın ileti geldi 2022 yılı içinde.

Aslıhan Malbora ise 2022’de iki ayrı diziyle ekrandaydı. Oyuncu, önce ömrü bir sezon süren Üç Kuruş dizisinde rol aldı. Bu dizide bir Roman’a hayat veren oyuncu, başarılı performansı ile beğeni topladı. Daha sonra Fox TV’nin yakın zamanda final yapan, reytingleri düşük gelince 9. bölümde veda eden Darmaduman dizisiyle ekrana gelmişti. Aynı yıl içinde iki dizide rol almasıyla da oyuncu gündemde üst sıralardaydı. Yıl boyunca kendisine gelen ileti sayısı ise 9 bine yakın.

2022'nin sosyal medyada en popüler kadın oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun! Deniz Baysal, Aslıhan Malbora, Sıla Türkoğlu da ilk 10'da! 9

Tablonun ilk 3’ünden sonra gelen isimler ve aldıkları ileti sayısı ise sırasıyla şöyle; Burcu Özberk, Melis Minkari, Sıla Türkoğlu, Ebru Şahin, Damla Sönmez, Rabia Soytürk ve Nesrin Cavadzade…