Ana sayfa Dizi Haberleri Fotoğrafı çeken Kaan Urgancıoğlu değilse, Yargı dizisinde ikinci sezon şoku!

Fotoğrafı çeken Kaan Urgancıoğlu değilse, Yargı dizisinde ikinci sezon şoku!

tarafından ker_def

Yargı’nın merakla beklenen ikinci sezonu için hazırlıklara başlandı… Dizi ekibi tatilin ardından okuma provasında buluştu… Dizinin hayranları ise şimdiden ikinci sezonun ilk bölümü için büyük heyecan içinde… Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide Ceylin’in Ilgaz’ı öldürdüğü şeklinde yansıyan ilk sezon finalinden sonra neler olacağını herkes merak ediyor.

Dizinin ikinci sezon çekimleri öncesinde okuma provasından paylaşılan fotoğrafta Kaan Urgancıoğlu’nun olmaması herkesi şaşırttı. Gerçekten Ilgaz öldü mü, yoksa bu bir heyecan artırma yöntemi miydi? Bazı dizi hayranları sosyal medyada “Fotoğrafı çeken Kaan olmasın” diye yorumlar yaparak konuya esprili bir yaklaşım getirdi. Ancak bir gerçek var ki, Yargı dizisi ikinci sezona da yine herkesi meraklandıran bir şekilde başlamış oldu.

Fotoğrafı çeken Kaan Urgancıoğlu değilse, Yargı dizisinde ikinci sezon şoku! 7

Kanal D’nin, çarpıcı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz sezona damga vuran Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın heyecanla beklenen 2’nci sezonu için hazırlıklara başlandı. Dizinin başarılı kadrosu tatilin ardından okuma provasında bir araya geldi.

Her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen, hikayesiyle geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan dizisi olan Ay Yapım imzalı Yargı’nın 2’nci sezonu için geri sayım başladı.

Her Pazar seyirciyle buluşan dizinin oyuncuları geçtiğimiz gün okuma provasında bir araya geldi. Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği dizi, heyecan dolu bir bölümle sezon finali yapmış ve seyircinin kafasında birçok soru işareti bırakmıştı. Ekip, 2’nci sezonun çekimlerine çok yakında başlıyor.

Yargı yeni sezonda yeni bölümleri ile her Pazar Kanal D’de…