Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisi izleyenlerini çok mutlu eden fotoğraf! O ikili yine yanyana!

Son Yaz dizisi izleyenlerini çok mutlu eden fotoğraf! O ikili yine yanyana!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyenlerin sosyal medyada sıklıkla haksızlığa uğrayan diziler arasında gösterdiği bir yapım Son Yaz. Fox TV’de yayınlanan dizi, ikinci sezonda devam kararı alınmasına karşın bir kaç bölüm yayınlandıktan sonra final kararı ile izleyiciyi çok üzen bir yapım olmuştu.

Kanalın final kararı çok haksızca bulunmuş ve eleştirilerin arkası kesilmemişti. Sonucu değiştirmese de izleyenlerin çok sevdiği, her karakterin ayrı olarak hatıralarda kaldığı, oyunculukların da hikayenin de başarılı bulunduğu bir yapım olan Son Yaz, ne yazık ki ekrana 26. bölümüyle veda etmişti.

Dizinin başrollerinde Ali Atay, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan yer alıyordu. Akgün karakteri ile çok beğeni toplayan Alperen Duymaz, kariyerinde çok özel bir yere sahip olan bu karakter ile hala anılıyor hayranları tarafından.

Hafsanur Sancaktutan ile birlikte Akgün ve Yağmur çifti olarak çok sevilmiş ve hikayeleri, aşkları da ilgiyle izlenmişti. Alperen Duymaz, bu projeden sonra bambaşka projelerde yer aldı. Son olarak dijital platform için çekilen Erkek Severse’de oynayan Duymaz, şu sıralar Son Yaz’da birlikte rol aldığı Funda Eryiğit ile Netflix için çekilecek Kül filmine hazırlanıyor.

Saçlarını ve sakallarını uzatan oyuncunun yeni projesi için imaj değişikliği yaptığı tahminleri yapılıyor. Çekimler başlamadan tatil yapmaya devam eden oyuncunun son paylaşımı ise hayranlarını Son Yaz günlerine götürdü…

Son Yaz dizisi izleyenlerini çok mutlu eden fotoğraf! O ikili yine yanyana! 8

Dizide önce düşmanı sonra can dostu olan Soner karakterine hayat veren Halil Babür ile havuz keyfi yapan Alperen Duymaz, instagram paylaşımı ile hayranlarını sevindirdi. İki oyuncunun uzun bir aranın ardından birlikte görünmesi izleyiciler için güzel bir sürpriz oldu.

Başarılı oyunculuğu ile Soner karakterinde dikkatleri çeken Halil Babür, Son Yaz’ın sevilen isimleri arasındaydı. Oyunculuğu ile etkileyici bir performans sergileyen Halil Babür’ün Alperen Duymaz ile Son Yaz’ın ardından hala dostluklarını sürdürdükleri de bu fotoğraflarla ortaya çıkmış oldu…

Son Yaz dizisi izleyenlerini çok mutlu eden fotoğraf! O ikili yine yanyana! 9

Duymaz fotoğrafların birlikte fotoğraflarına altına; “Bulutlar, pambıkh gibi bulutlar” notunu düşerken hayranları da fotoğrafları sevinçle karşıladılar.

Bu arada Alperen Duymaz, Kül filminde Marangoz ‘Metin Ali’yi, Funda Eryiğit ise yayınevi sahibinin eşi ‘Gökçe’yi oynayacak. Gökçe ile Metin Ali’nin sürükleyici hikayesi de izleyicileri farklı bir dünyaya götürecek. Kül filminin yönetmen koltuğunda ise Erdem Tepegöz oturuyor.