Ana sayfa Dizi Haberleri Yargi dizisinde bir soru işareti bitiyor, diğeri başlıyor! İşte Sema Ergenekon’un yeni senaryo oyunu

Yargi dizisinde bir soru işareti bitiyor, diğeri başlıyor! İşte Sema Ergenekon’un yeni senaryo oyunu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi Kanal D ekranında pazar akşamları yayınlanıyor ve izleyiciler de hikayenin gidişatından gayet memnun. Senarist Sema Ergenekon’un müthiş bir süreklilik ve heyecan olgusunu yükseğe çıkartan senaryo tekniği sayesinde Yargı dizisinin her bölümü milyonları merak içinde bırakıyor.

Dizide bir soru işareti bitiyor, bir diğeri hemen başlıyor. 44. yeni bölümü 20 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan Yargı dizisinde bu sefer de izleyicilerin aklını karıştıracak olan soru işareti, “Serdar’ı kim öldürdü?” olacak… Dizinin yeni bölümü için paylaşılan fragmanda cinayeti kimin işlediği üzerine oluşturulan gizemli ortamın, hikayenin gidişatına önemli bir heyecan kattığını göreceksiniz.

Yargı dizisinin 44. yeni bölümünde, Serdar’ın ölümü yeni bir olay penceresi açarken, cinayeti kimin işlediğine dair gerilim izleyicileri ekran başına çekecek.

Geçen hafta ekrana gelen 43. bölümün final sahnesinde şehir çöplüğünde bulunan cesedin Serdar’a ait çıkmasının ardından ‘Yargı’da yeniden olaylar karışacak gibi gözüküyor.

Yargi dizisinde bir soru işareti bitiyor, diğeri başlıyor! İşte Sema Ergenekon'un yeni senaryo oyunu 7

Bir önceki bölüm Çınar’ın (Arda Anarat) telefonuyla Serdar’ın yanına giden Gül’ün (Zeyno Eracar) yeni bölüm tanıtımındaki “Tam kınadığım yerdeyim” cümlesi kafaları karıştıracak.

Serdar ile yüzleşmesinin ardından Çınar’ın boynundaki iz ve Parla’nın (Zeynep Atılgan) panik halleri tüm izleyicileri şüpheye sevk edecek. Tabii ki bu noktada senaristin küçük senaryo oyunlarını da izleyeceksiniz..

Göreve geri dönmelerinin ardından işlenen cinayet üzerine katili arayan Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu) ve Eren’i (Uğur Aslan) zorlu bir süreç bekliyor.

Yargı yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de milyonları yine etkileyecek ve muhtemelen de yine reyting birinciliği gelecek.