Ana sayfa Sosyal Medya Usta komedyen Cem Yılmaz’dan film yapımcılarına ince mesaj!..

Usta komedyen Cem Yılmaz’dan film yapımcılarına ince mesaj!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Cem Yılmaz’ın hem başrolünde olduğu hem de yapımcılığını  yaptığı Netflix için çekilen yeni filmi Ayzek ile Bir Gece’nin çekimleri devam ediyor.

Filmin platosundan çektiği bir videoyu instagram hesabında yayınlayan usta komedyen, konuşmalarıyla film yapımcılarına ince bir mesaj verdi.

Cem Yılmaz paylaşımında, sektörde ilk defa 5 gün çalışıp 2 gün tatil yaparak bir film çektiklerini ve oldukça verimli geçtiğini belirterek, bunun tüm yapımcılara ilham olmasını dilediğini ifade etti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Cem Yılmaz (@cmylmz)’in paylaştığı bir gönderi

Usta komedyen sözlerini, “Bundan sonra böyle kurallarla çalışmayı arzuluyoruz!” cümlesi ile tamamladı. Cmylmz Fikirsanat’ın yapımcısı olduğu Ayzek ile Bir Gece’de Cem Yılmaz’ın yanı sıra Ahsen Eroğlu, Celal Kadri Kınoğlu, Nilperi Şahinkaya, Özge Özberk ve Bülent Şakrak yer alıyor.

Cem Yılmaz, yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı filmde, Kara Komik Filmler 2 Arada’da yer alan ‘Ayzek’ karakterinin hikayesini anlatacak.

Filmin konusu ise şöyle;  Yıllardır vapurlarda garsonluk yapan Ayzek, pandemi nedeniyle işsiz kalır ve bir süre sonra bir otelin gece vardiyasında iş bulur. Ancak ilk gecesinde Ayzek’in başına neler geleceğini kim bilebilir…